Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pas de Nom ÖTÜKEN FK
dubpdn Tactiek forvet
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Agnoletti geeft een hoge lob. Daar is Krajnc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap. Blaine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:1

4e minuut.
Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader rent richting de bal. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan schiet op doel. Kader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kader rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:2

6e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hòa passt de bal met de wreef. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Agnoletti met een snelle inworp. Rengifo rent richting de bal. Rengifo geeft de bal voor. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:3

10e minuut.
Quang Hòa is nu in balbezit. Quang Hòa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dokhoyan de bal. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krzetuski speelt de bal door. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan passt de bal met de wreef. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:4

12e minuut.
Dokhoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Agnoletti is nu in balbezit. Agnoletti met een sublieme pass. Kader is nu in balbezit. Kader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan schiet op doel. Blaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kader heeft problemen om de bal te vangen. Kader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:5

29e minuut.
Agnoletti passt de bal in één keer door. Kader rent richting de bal. Dokhoyan is nu in balbezit. Kader rent richting de bal. Kader draait met de bal, schiet en ... Blaine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:6

33e minuut.
Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader onderschept slim de pass. Dokhoyan rent richting de bal. Dokhoyan haalt uit met een fantastische trap. Blaine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:7

34e minuut.
Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Agnoletti speelt de bal door. Dokhoyan heeft problemen om de bal te vangen. Kader is nu in balbezit. Dokhoyan is nu in balbezit. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Quang Hòa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas de Nom 74%, ÖTÜKEN FK 26%.
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:8

56e minuut.
Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Türkeli de bal. Dokhoyan onderschept slim de pass. Dokhoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Blaine trapt de bal weg. Krzetuski kopt de bal weg. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:9

60e minuut.
Kader is nu in balbezit. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dokhoyan de bal. Dokhoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Blaine trapt de bal weg. Rengifo kopt de bal weg. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Rengifo geeft de bal voor. Krajnc rent richting de bal. Quang Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:10

79e minuut.
Põldoja onderschept slim de pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo geeft de bal voor. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:11

81e minuut.
Blaine met een harde bal richting middenveld. Rengifo kopt de bal weg. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:12

88e minuut.
Klungelig pakt Türkeli de bal. Krzetuski rent richting de bal. Krzetuski passt de bal zonder na te denken. Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas de Nom 75%, ÖTÜKEN FK 25%.
Pas de Nom - ÖTÜKEN FK 0:12