Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEREM FK Pas de Nom
442 Tactiek dubpdn
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Yağlısakal geeft een lange en hoge pass. Daar is Yörük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Hayyam rent richting de bal. Hayyam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Pas de Nom 1:0

18e minuut.
Yörük probeert naar een medespeler te passen. Yağlısakal rent richting de bal. Yağlısakal passt de bal zonder na te denken. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Yağlısakal is nu in balbezit. Türkeli rent richting de bal. Yağlısakal begaat een overtreding. Yağlısakal krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Alkış rent richting de bal. Alkış passt de bal zonder na te denken. Özertan rent richting de bal. Yüce verovert de bal door een tackle van achteren. Yüce draait met de bal, schiet en ... Xylas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 35%, Pas de Nom 65%.
KEREM FK - Pas de Nom 1:0

47e minuut.
Aşkan passt de bal in één keer door. Alkış rent richting de bal. Kulaksızoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulaksızoğlu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sephadi met een sublieme pass. Aşkan is nu in balbezit. Aşkan probeert naar een medespeler te passen. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Pas de Nom 2:0

63e minuut.
Kulaksızoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 12%, Pas de Nom 88%.
KEREM FK - Pas de Nom 2:0