Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman FC SOYTÜRK
yeniiiii Tactiek ecma
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Inworp. Bohatec met een snelle inworp. De Graef is nu in balbezit. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski geeft een hoge lob. Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski speelt de bal door. Stanisz rent richting de bal. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - SOYTÜRK 0:1

20e minuut.
Bohatec rent richting de bal. Bohatec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbieri de bal. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Palma bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Bohatec met de inworp. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - SOYTÜRK 0:2

34e minuut.
Daar is Szlachcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski geeft de bal voor. Stanisz kopt de bal weg. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Butacu speelt de bal door. Godlewski geeft een hoge lob. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 82%, SOYTÜRK 18%.
Adıyaman FC - SOYTÜRK 0:2

53e minuut.
Agli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godlewski. Agli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaçar komt bij de bal en schiet. Puolamäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Anupõld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - SOYTÜRK 1:2

55e minuut.
Godlewski onderschept slim de pass. Szlachcikowski is nu in balbezit. De Graef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Graef krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass. Stanisz controleert de bal met de borst. Stanisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bohatec rent richting de bal. Bohatec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bohatec zal de hoekschop nemen. Neguţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Memmo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 79%, SOYTÜRK 21%.
Adıyaman FC - SOYTÜRK 1:2