Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK Fight for Freedom
hazırlık Tactiek 442
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Tırpan verovert de bal door een tackle van achteren. Kafkas met een sublieme pass. Nizio heeft problemen om de bal te vangen. Nizio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:1

6e minuut.
Nizio is nu in balbezit. Nizio met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:2

7e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Şekerci passt de bal met de wreef. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul schiet op doel. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:3

8e minuut.
Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kapustiak met een snelle inworp. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tırpan rent richting de bal. Özel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quimbayo. Özel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Daar is Dojaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas probeert naar een medespeler te passen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:4

14e minuut.
Rendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendl passt de bal met de wreef. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:5

15e minuut.
Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Nizio verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizio schiet op doel. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:6

17e minuut.
Tırpan probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kulolmaz trapt de bal weg. Stan met een sublieme pass. Kafkas met een sublieme pass. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:7

19e minuut.
Quimbayo probeert naar een medespeler te passen. Stan rent richting de bal. Stan passt de bal in één keer door. Nizio is nu in balbezit. Nizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:8

23e minuut.
Muñoz Vera passt de bal zonder na te denken. Kafkas met een sublieme pass. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kafkas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portal komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Sumbas is nu in balbezit. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Daar is Nizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizio schiet op doel. Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Portal is nu in balbezit. Nizio met een sublieme pass. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:9

29e minuut.
Quimbayo rent richting de bal. Quimbayo met een sublieme pass. Portal is nu in balbezit. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea geeft een hoge lob. Quimbayo probeert naar een medespeler te passen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo probeert naar een medespeler te passen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:10

33e minuut.
Şekerci verovert de bal door een tackle van achteren. Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo passt de bal in één keer door. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Kulolmaz bokst de bal weg.

34e minuut.
Kulolmaz probeert naar een medespeler te passen. Özel kopt de bal weg. Sumbas heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kapustiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abello komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Inworp. Rendl met een snelle inworp. Vízdár rent richting de bal. Chiţul verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţul schiet op doel. Paal! Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal speelt de bal door. Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portal is nu in balbezit. Portal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:11

37e minuut.
Stan met een sublieme pass. Tırpan speelt de bal door. Nizio is nu in balbezit. Nizio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quimbayo met een sublieme pass. Portal is nu in balbezit. Portal probeert naar een medespeler te passen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hoža geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stan neemt de hoekschop. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:12

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rendl zal de hoekschop nemen. Chiţul kopt de bal weg. Nizio is nu in balbezit. Nizio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan met een sublieme pass. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 85%, Fight for Freedom 15%.
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:13

46e minuut.
Portal speelt de bal door. Daar is Nizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk passt de bal met de wreef. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Portal rent richting de bal. Portal probeert naar een medespeler te passen. Nizio is nu in balbezit. Nizio schiet op doel. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tırpan met een sublieme pass. Klungelig pakt Portal de bal. Portal met een sublieme pass. Nizio is nu in balbezit. Nizio haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz bokst de bal weg. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimbayo passt de bal zonder na te denken. Daar is Nizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:14

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rendl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:15

59e minuut.
Tırpan passt de bal met de wreef. Nizio is nu in balbezit. Portal is nu in balbezit. Nizio rent richting de bal. Nizio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:16

62e minuut.
Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal speelt de bal door. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio schiet op doel. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Chiţul de bal. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo rent richting de bal. Quimbayo met een sublieme pass. Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:17

70e minuut.
Dojaś geeft de bal voor. Quimbayo kopt de bal weg. Abello geeft een hoge lob. Chiţul rent richting de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:18

73e minuut.
Muñoz Vera is nu in balbezit. Muñoz Vera geeft een lange en hoge pass. Nizio is nu in balbezit. Nizio haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:19

75e minuut.
Abello rent richting de bal. Stan is nu in balbezit. Stan met een sublieme pass. Nizio rent richting de bal. Nizio draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Quimbayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quimbayo probeert naar een medespeler te passen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chiţul de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Kulolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Portal probeert naar een medespeler te passen. Nizio speelt de bal door. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:20

82e minuut.
Rendl probeert naar een medespeler te passen. Portal met een sublieme pass. Nizio heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:21

85e minuut.
Quimbayo speelt de bal door. Klungelig pakt Nizio de bal. Portal rent richting de bal. Portal haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:22

87e minuut.
Portal rent richting de bal. Portal speelt de bal door. Stan speelt de bal door. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tırpan speelt de bal door. Portal is nu in balbezit. Portal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 87%, Fight for Freedom 13%.
Kastamonu FK - Fight for Freedom 0:22