Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOYTÜRK ÖTÜKEN FK
ecma Tactiek forvet
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 31.7
goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Godlewski geeft een lange en hoge pass. Akhvlediani krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tutmaz de bal. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lindão verovert de bal door een tackle van achteren. Lindão geeft een hoge lob. Akhvlediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhvlediani draait met de bal, schiet en ... Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 1:0

21e minuut.
Daar is Akhvlediani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhvlediani onderschept slim de pass. Akhvlediani geeft een hoge lob. Stanisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 2:0

23e minuut.
Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu passt de bal met de wreef. Ribarov speelt de bal door. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu met een sublieme pass. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kjær is nu in balbezit. Szlachcikowski onderschept slim de pass. Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte geeft een lange en hoge pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zavjalov met een sublieme pass. Klungelig pakt Godlewski de bal. Godlewski passt de bal in één keer door. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Brofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brofidis geeft de bal voor. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 3:0

43e minuut.
Jung rent richting de bal. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor geeft een hoge lob. Akhvlediani rent richting de bal. Akhvlediani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 4:0

44e minuut.
Akhvlediani onderschept slim de pass. Akhvlediani passt de bal met de wreef. Stanisz rent richting de bal. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOYTÜRK 15%, ÖTÜKEN FK 85%.
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 5:0

51e minuut.
Bahamonte passt de bal in één keer door. Stanisz rent richting de bal. Akhvlediani is nu in balbezit. Akhvlediani schiet op doel. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 6:0

52e minuut.
Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhvlediani is nu in balbezit. Akhvlediani met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanisz de bal. Stanisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Godlewski passt de bal in één keer door. Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 7:0

55e minuut.
Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte passt de bal met de wreef. Ribarov is nu in balbezit. Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarov schiet op doel. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 8:0

57e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Akhvlediani rent richting de bal. Akhvlediani met een sublieme pass. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bahamonte rent richting de bal. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski passt de bal met de wreef. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Yağış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akhvlediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhvlediani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 9:0

65e minuut.
Gümüşsu rent richting de bal. Bahamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamonte passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanisz rent richting de bal. Stanisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 10:0

67e minuut.
Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Akhvlediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz draait met de bal, schiet en ... Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Zavjalov heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşsu rent richting de bal. Gümüşsu geeft een lange en hoge pass. Yakışmaz geeft een hoge lob. Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ribarov is nu in balbezit. Ribarov met een sublieme pass. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Memmo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zavjalov passt de bal met de wreef. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass. Memmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Godlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memmo rent richting de bal. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 11:0

77e minuut.
Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Lindão rent richting de bal. Ribarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 12:0

85e minuut.
Szteter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fidor is nu in balbezit. Fidor geeft een lange en hoge pass. Memmo is nu in balbezit. Memmo schiet op doel. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Memmo rent richting de bal. Memmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOYTÜRK 9%, ÖTÜKEN FK 91%.
SOYTÜRK - ÖTÜKEN FK 13:0