Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
silvia (M)otor Lublin UNITED
Normal Tactiek tt
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Uszaty de bal. Uszaty passt de bal met de wreef. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Alcantara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:1

6e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Giannakopoulos onderschept slim de pass. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień passt de bal met de wreef. Mendina onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bocaş rent richting de bal. Burguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burguez krijgt een gele kaart. Bocaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Charkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Biniek is nu in balbezit. Biniek passt de bal in één keer door. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:2

11e minuut.
Mega rent richting de bal. Mega passt de bal zonder na te denken. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz passt de bal met de wreef. Bocaş is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mendina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bień met een snelle inworp. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:3

16e minuut.
Colombo geeft een lange en hoge pass. Uszaty geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mega de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Quintela geeft de bal voor. Inworp. Bezvajec met de inworp. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:4

35e minuut.
Marquez geeft de bal voor. Bocaş probeert de bal aan de voet te houden. Bocaş speelt de bal door. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Alcantara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:5

41e minuut.
Uszaty speelt de bal door. Biniek is nu in balbezit. Biniek passt de bal in één keer door. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Alcantara bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Mega rent richting de bal. Mega geeft de bal voor. Bezvajec speelt de bal door. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silvia 79%, (M)otor Lublin UNITED 21%.
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:6

47e minuut.
Biniek is nu in balbezit. Biniek met een sublieme pass. Uszaty probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Giannakopoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bezvajec de bal. Bezvajec met een sublieme pass. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz schiet op doel. Alcantara bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Bezvajec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marquez rent richting de bal. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:7

61e minuut.
Bocaş is nu in balbezit. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniek rent richting de bal. Biniek geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Charkiewicz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:8

65e minuut.
Biniek verovert de bal door een tackle van achteren. Biniek passt de bal in één keer door. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş haalt uit met een fantastische trap. Alcantara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:9

65e minuut.
Bonini met een sublieme pass. Del Carpio rent richting de bal. Bocaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocaş krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Obraniak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marquez probeert naar een medespeler te passen. Burguez is nu in balbezit. Bień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bień krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mendina trapt de bal weg van het doel. Uszaty kopt de bal weg. Mega is nu in balbezit. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Giannakopoulos is nu in balbezit. Bień rent richting de bal. Bień geeft een hoge lob. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Bień met een snelle inworp. Mendina rent richting de bal. Obraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Obraniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos rent richting de bal. Biniek is nu in balbezit. Biniek geeft een hoge lob. Charkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silvia 69%, (M)otor Lublin UNITED 31%.
silvia - (M)otor Lublin UNITED 0:10