Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-20 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Īrān U21 Canada U21
Iran Tactiek class
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 44
good Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mymoon neemt de hoekschop. Salkin controleert de bal met de borst. Langstaff rent richting de bal. Langstaff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dradeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorian is nu in balbezit. Lorian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bent de bal. Bent haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Estili is nu in balbezit. Smith begaat een overtreding. Estili raakt geblesseerd tijdens het duel. Estili komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Canada U21 1:0

34e minuut.
Benhalima geeft een lange en hoge pass. Arsenault kan de bal niet met de borst controleren. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Vernon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima met een sublieme pass. Moullai is nu in balbezit. Moullai geeft de bal voor. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mumtazi met de inworp. Asgari alam bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari alam geeft de bal voor. Daar is Estili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estili schiet op doel. Vernon bokst de bal weg.

42e minuut.
Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini speelt de bal door. Mehani rent richting de bal. Bent is nu in balbezit. Bent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Mymoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asgari alam geeft de bal voor. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. Vernon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Canada U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 58%, Canada U21 42%.
Īrān U21 - Canada U21 2:0

50e minuut.
Jayhoon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meuleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman passt de bal zonder na te denken. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Brisbois komt het veld opgelopen. Brisbois met de inworp. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman geeft de bal voor. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymoon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Smith heeft problemen om de bal te vangen. Estili is nu in balbezit. Smith schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smith is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Inworp. Omokua komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Salkin geeft een lange en hoge pass. Asgari alam kopt de bal weg. Arnott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili draait met de bal, schiet en ... Vernon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vernon probeert naar een medespeler te passen. Asgari alam kopt de bal weg. Lyall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estili rent richting de bal. Estili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 43%, Canada U21 57%.
Īrān U21 - Canada U21 2:0