Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong U21 Īrān U21
442 Tactiek Iran
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
solid Passen weak
average Verdedigen good


5e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung met een sublieme pass. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kai Hong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thabet speelt de bal door. Kai Hong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yiu Chung is nu in balbezit. Yiu Chung speelt de bal door. Guoji is nu in balbezit. Guoji draait met de bal, schiet en ... Jayhoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 1:0

27e minuut.
Kam Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Hong rent richting de bal. Kai Hong probeert naar een medespeler te passen. Guoji is nu in balbezit. Guoji schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jayhoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin passt de bal met de wreef. Yiu Chung met een sublieme pass. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jayhoon bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiu Chung neemt de hoekschop. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 2:0

31e minuut.
Kai Chung met een snelle inworp. Chor Fung is nu in balbezit. Chor Fung passt de bal met de wreef. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Yiu Chung de bal. Benhalima met een sublieme pass. Klungelig pakt To Kwan de bal. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kai Chung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. To Kwan is nu in balbezit. Chor Fung is nu in balbezit. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 3:0

38e minuut.
Estili is nu in balbezit. Estili passt de bal met de wreef. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ... Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 32%, Īrān U21 68%.
Hong Kong U21 - Īrān U21 3:1

52e minuut.
Ngo Hin passt de bal zonder na te denken. Moullai probeert de bal aan de voet te houden. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 4:1

53e minuut.
Chor Fung met een sublieme pass. Yiu Chung heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Chung geeft een lange en hoge pass. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan schiet op doel. Jayhoon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estili stond buitenspel. Kin Wing komt het veld opgelopen. Qingshan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Asgari alam kopt de bal weg. Kin Leung probeert de bal aan de voet te houden. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 4:2

85e minuut.
Kam Hing kopt de bal weg. Moullai geeft een lange en hoge pass. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Īrān U21 4:3

87e minuut.
Asgari alam verovert de bal door een tackle van achteren. Asgari alam geeft de bal voor. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong U21 - Īrān U21 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 40%, Īrān U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong U21 - Īrān U21 4:4