Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-01 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Germanie-Ś.P. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Germanie-Ś.P. AC&FC
5-2-1-2 Tactiek moja
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Trzebicki geeft de bal voor. McNamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Féher krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Żychliński kopt de bal weg. Baeza is nu in balbezit. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft een lange en hoge pass. Féher springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rimoldi geeft een lange en hoge pass. Cousins kopt de bal weg. Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă geeft een lange en hoge pass. Baeza kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cousins geeft de bal voor. Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi geeft de bal voor. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... Kuka bokst de bal weg.

8e minuut.
Magowski passt de bal in één keer door. Żychliński speelt de bal door. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft een hoge lob. Féher maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuka bokst de bal weg. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:1

12e minuut.
Trzebicki passt de bal zonder na te denken. Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft een hoge lob. Féher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Crandley passt de bal zonder na te denken. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stângă de bal. Stângă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Đurović probeert de bal met de borst te controleren. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka speelt de bal door. Féher bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Féher rent richting de bal. Féher haalt uit met een fantastische trap. Kuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Trzebicki de bal. Trzebicki geeft een hoge lob. Magowski kopt de bal weg. Féher is nu in balbezit. Féher draait met de bal, schiet en ... Kuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:3

28e minuut.
Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă geeft de bal voor. Féher rent richting de bal. Féher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:4

33e minuut.
Baeza kopt de bal weg. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Féher is nu in balbezit. Féher draait met de bal, schiet en ... Kuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:5

34e minuut.
Tullander geeft de bal voor. Trzebicki geeft een lange en hoge pass. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Kuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki passt de bal in één keer door. Féher is nu in balbezit. Féher draait met de bal, schiet en ... Kuka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 83%, AC&FC 17%.
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:5

46e minuut.
Baeza probeert naar een medespeler te passen. Féher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obwieser. Obwieser krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Féher raakt geblesseerd tijdens het duel. Civitarese zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magowski kan de bal niet met de borst controleren. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel. Kuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:6

47e minuut.
Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki met een sublieme pass. Féher bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher draait met de bal, schiet en ... Kuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:7

60e minuut.
Guillot verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kujawka de bal. Obwieser rent richting de bal. Guillot onderschept slim de pass. Guillot schiet op doel. Kuka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:8

71e minuut.
Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki speelt de bal door. Stângă speelt de bal door. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Baeza de bal. Cousins begaat een overtreding. Baeza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kujawka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:9

82e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă geeft een hoge lob. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... Kuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:10

86e minuut.
Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński geeft de bal voor. Féher is nu in balbezit. Féher draait met de bal, schiet en ... Kuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:11

88e minuut.
Kuka trapt de bal weg. Baeza speelt de bal door. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă geeft een hoge lob. Féher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 71%, AC&FC 29%.
Germanie-Ś.P. - AC&FC 0:12