Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-01 19:35
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Polipwerty Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Polipwerty Legion KOLNO
ttt Tactiek anathema
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 39.8
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kapetanović rent richting de bal. Kapetanović probeert naar een medespeler te passen. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gounaris schiet op doel. Mäetalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapetanović speelt de bal door. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:1

6e minuut.
Acerola rent richting de bal. Acerola passt de bal met de wreef. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:2

7e minuut.
Kapetanović speelt de bal door. Riera is nu in balbezit. Butković is nu in balbezit. Salos rent richting de bal. Salos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gounaris heeft problemen om de bal te vangen. Gounaris schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:3

12e minuut.
Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Salos de bal onder controle te krijgen. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gounaris haalt uit met een fantastische trap. Mäetalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acerola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gounaris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Butković probeert de bal aan de voet te houden. Riera probeert naar een medespeler te passen. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:4

16e minuut.
Daar is Kamenyuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riera is nu in balbezit. Riera met een sublieme pass. Gounaris rent richting de bal. Gounaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäetalu met een sublieme pass. Kamenyuki rent richting de bal. Kamenyuki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos met een sublieme pass. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:5

20e minuut.
Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković rent richting de bal. Butković met een sublieme pass. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Salos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:6

23e minuut.
Butković is nu in balbezit. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salos. Salos krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapetanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Salos de bal. Salos schiet op doel. Mäetalu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kapetanović passt de bal in één keer door. Useldinger probeert naar een medespeler te passen. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Koczot is nu in balbezit. Kapetanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kapetanović probeert naar een medespeler te passen. Salos rent richting de bal. Salos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butković geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:7

32e minuut.
Riera is nu in balbezit. Kamenyuki rent richting de bal. Riera geeft de bal voor. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Riera speelt de bal door. Salos is nu in balbezit. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gounaris draait met de bal, schiet en ... Mäetalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:8

38e minuut.
Kapetanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:9

40e minuut.
Useldinger probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Butković de bal onder controle te krijgen. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. Mäetalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Butković speelt de bal door. Janík speelt de bal door. Gounaris is nu in balbezit. Gounaris haalt uit met een fantastische trap. Mäetalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salos speelt de bal door. Kapetanović speelt de bal door. Gounaris rent richting de bal. Gounaris draait met de bal, schiet en ... Mäetalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapetanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. Mäetalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 88%, Legion KOLNO 12%.
Polipwerty - Legion KOLNO 0:10

47e minuut.
Riera met een sublieme pass. Gounaris is nu in balbezit. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel. Mäetalu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:11

50e minuut.
Inworp. Hinić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kamenyuki rent richting de bal. Kamenyuki passt de bal zonder na te denken. Gounaris heeft problemen om de bal te vangen. Salos rent richting de bal. Salos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:12

57e minuut.
Kapetanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Salos de bal. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. Mäetalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:13

59e minuut.
Salos rent richting de bal. Salos speelt de bal door. Gounaris rent richting de bal. Gounaris haalt uit met een fantastische trap. Mäetalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:14

62e minuut.
Acerola met de inworp. Butković rent richting de bal. Butković probeert naar een medespeler te passen. Gounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gounaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Galvis met een snelle inworp. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos met een sublieme pass. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Janík met een sublieme pass. Butković rent richting de bal. Butković speelt de bal door. Gounaris rent richting de bal. Gounaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mäetalu trapt de bal weg. Kapetanović is nu in balbezit. Kapetanović met een sublieme pass. Gounaris rent richting de bal. Gounaris draait met de bal, schiet en ... Mäetalu bokst de bal weg. Salos rent richting de bal. Salos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:15

68e minuut.
Kamenyuki is nu in balbezit. Salos onderschept slim de pass. Salos passt de bal in één keer door. Gounaris rent richting de bal. Gounaris schiet op doel. Mäetalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:16

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosynier komt het veld opgelopen. Serwatka komt het veld opgelopen. Galvis met de inworp. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković speelt de bal door. Serwatka rent richting de bal. Serwatka haalt uit met een fantastische trap. Mäetalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:17

71e minuut.
Janík rent richting de bal. Janík met een sublieme pass. Kosynier is nu in balbezit. Serwatka rent richting de bal. Serwatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kosynier rent richting de bal. Kosynier geeft een lange en hoge pass. Serwatka rent richting de bal. Serwatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:18

73e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosynier met de inworp. Riera speelt de bal door. Mäetalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serwatka rent richting de bal. Serwatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:19

74e minuut.
Sereno speelt de bal door. Klungelig pakt Kamenyuki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosynier. Kosynier krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kapetanović met een snelle inworp. Daar is Serwatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koyuncu rent richting de bal. Kosynier verovert de bal door een tackle van achteren. Kosynier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mäetalu met een sublieme pass. Inworp. Kapetanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosynier heeft problemen om de bal te vangen. Kosynier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serwatka rent richting de bal. Serwatka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:20

80e minuut.
Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Riera heeft problemen om de bal te vangen. Riera probeert naar een medespeler te passen. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka schiet op doel. Mäetalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Galvis met de inworp. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier geeft een hoge lob. Serwatka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kosynier heeft problemen om de bal te vangen. Kosynier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kapetanović heeft problemen om de bal te vangen. Sereno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapetanović. Kapetanović krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kapetanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapetanović passt de bal met de wreef. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Koyuncu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapetanović met de inworp. Kosynier rent richting de bal. Kosynier draait met de bal, schiet en ... Mäetalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serwatka heeft problemen om de bal te vangen. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:21

89e minuut.
Serwatka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwatka met een sublieme pass. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier draait met de bal, schiet en ... Mäetalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - Legion KOLNO 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 84%, Legion KOLNO 16%.
Polipwerty - Legion KOLNO 0:22