Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosrikua Alex Juniors
piknik Tactiek Alex-ntreman
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 32.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Bazá met een sublieme pass. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcuoğlu onderschept slim de pass. Kolcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sosrikua - Alex Juniors 0:1

7e minuut.
Kolcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enginsu. Enginsu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Enginsu geeft een lange en hoge pass. Kolcuoğlu rent richting de bal. Daar is Kolcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolcuoğlu schiet op doel. Fuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kolcuoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Enginsu de bal. Enginsu probeert naar een medespeler te passen. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kolcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcuoğlu onderschept slim de pass. Kolcuoğlu schiet op doel. Fuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosrikua - Alex Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosrikua 50%, Alex Juniors 50%.
Sosrikua - Alex Juniors 0:2

54e minuut.
Capitán speelt de bal door. Kolcuoğlu is nu in balbezit. Caripuna is nu in balbezit. Kolcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolcuoğlu is nu in balbezit. Kolcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Enginsu rent richting de bal. Răscanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Enginsu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enginsu met een snel genomen vrije trap. Daar is Kolcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolcuoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu geeft een lange en hoge pass. Kolcuoğlu rent richting de bal. Kolcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Semiren heeft problemen om de bal te vangen. Öğünç is nu in balbezit. Öğünç geeft een lange en hoge pass. Kolcuoğlu rent richting de bal. Kolcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosrikua 63%, Alex Juniors 37%.
Sosrikua - Alex Juniors 0:2