Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinacorvic fc Rovers United
442 Tactiek Sitter
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten redelijk
hopeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Rondán met een sublieme pass. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva speelt de bal door. Ewen rent richting de bal. Ewen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nyirenda heeft problemen om de bal te vangen. Tostado onderschept slim de pass. Tostado probeert naar een medespeler te passen. Larín rent richting de bal. Larín haalt uit met een fantastische trap. Cauzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morula met de inworp. Da Silva speelt de bal door. Ewen is nu in balbezit. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor passt de bal met de wreef. Ewen is nu in balbezit. Moriri rent richting de bal. Moriri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rondán met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldie. Goldie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 66%, Rovers United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinacorvic fc - Rovers United 0:0

46e minuut.
Howes komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sabino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldie met de inworp. Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morula met de inworp. Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Platas trapt de bal weg. Da Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Howes de bal. Howes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Da Silva met een sublieme pass. Goldie heeft problemen om de bal te vangen. Goldie probeert naar een medespeler te passen. Moriri is nu in balbezit. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Da Silva geeft een hoge lob. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Rovers United 0:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morula met een snelle inworp. Howes rent richting de bal. Howes passt de bal met de wreef. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Goldie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal zonder na te denken. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes haalt uit met een fantastische trap. Platas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Rovers United 0:2

81e minuut.
Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes passt de bal zonder na te denken. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Azor geeft een hoge lob. Howes is nu in balbezit. Howes passt de bal zonder na te denken. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Rovers United 0:3

86e minuut.
Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal met de wreef. Moriri is nu in balbezit. Moriri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 68%, Rovers United 32%.
dinacorvic fc - Rovers United 0:3