Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United dinacorvic fc
Sitter Tactiek 442
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 22.5
goed Schieten redelijk
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Schönhöft trapt de bal weg. Da Silva kopt de bal weg. Varela probeert de bal met de borst te controleren. Ewen is nu in balbezit. Ewen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Ewen rent richting de bal. Ewen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva speelt de bal door. Ewen rent richting de bal. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva met een sublieme pass. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri haalt uit met een fantastische trap. Schönhöft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lupiya rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupiya begaat een overtreding. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elizondo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Morula bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal in één keer door. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Morula heeft problemen om de bal te vangen. Altan is nu in balbezit. Morula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morula krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Larín met een sublieme pass. Lupiya heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Cauzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goldie met een snelle inworp. Da Silva geeft de bal voor. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen schiet op doel. Collazo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Da Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Schönhöft bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 32%, dinacorvic fc 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rovers United - dinacorvic fc 0:0

46e minuut.
Howes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dacheng geeft een lange en hoge pass. Silent bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent geeft de bal voor. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes haalt uit met een fantastische trap. Schönhöft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Howes rent richting de bal. Collazo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Howes raakt geblesseerd tijdens het duel. Moriri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - dinacorvic fc 1:0

55e minuut.
Morula kopt de bal weg. Daar is Howes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howes geeft een hoge lob. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie draait met de bal, schiet en ... Schönhöft bokst de bal weg.

58e minuut.
Morula met een sublieme pass. Collazo is nu in balbezit. Howes verovert de bal door een tackle van achteren. Howes haalt uit met een fantastische trap. Schönhöft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - dinacorvic fc 2:0

65e minuut.
Silent bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva speelt de bal door. Moriri rent richting de bal. Moriri passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - dinacorvic fc 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Saavedra de bal. Da Silva rent richting de bal. Da Silva passt de bal zonder na te denken. Moriri is nu in balbezit. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morula kopt de bal weg. Daar is Howes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela begaat een overtreding. Varela krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Silent speelt de bal door. Klungelig pakt Varela de bal. Howes verovert de bal door een tackle van achteren. Howes geeft de bal voor. Moriri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Howes rent richting de bal. Howes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - dinacorvic fc 4:0

90e minuut.
Morula speelt de bal door. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes verovert de bal door een tackle van achteren. Howes schiet op doel. Schönhöft maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 26%, dinacorvic fc 74%.
Rovers United - dinacorvic fc 4:0