Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Szczecin NL UB14 FC
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Popajewski de bal. Popajewski passt de bal zonder na te denken. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba onderschept slim de pass. Ledwaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pedrick is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrick onderschept slim de pass. Pedrick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sikhwvihilu is nu in balbezit. Teska onderschept slim de pass. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Teska verovert de bal door een tackle van achteren. Teska haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Popajewski probeert de bal aan de voet te houden. Mabizela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mirwa is nu in balbezit. Mirwa probeert naar een medespeler te passen. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski haalt uit met een fantastische trap. Isaacs probeert de bal aan de voet te houden. Mabizela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lekgwathi speelt de bal door. Mirwa rent richting de bal. Met opzet legt Mhlanga zijn tegenspeler op de grond. Mhlanga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin NL 57%, UB14 FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin NL - UB14 FC 0:0

90e minuut.
Pedrick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verdon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin NL 50%, UB14 FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Szczecin NL - UB14 FC 0:0