Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UB14 FC Pogoń Szczecin NL
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pedrick is nu in balbezit. Pedrick passt de bal zonder na te denken. Ledwaba rent richting de bal. Ledwaba draait met de bal, schiet en ... Cichoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 1:0

16e minuut.
Sikhwvihilu heeft problemen om de bal te vangen. Teska rent richting de bal. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska is nu in balbezit. Teska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pijawka onderschept slim de pass. Mhlanga rent richting de bal. Pijawka begaat een overtreding. Pijawka krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Modu Ranele onderschept slim de pass. Modu Ranele geeft de bal voor. Melnicki kopt de bal weg. Teska is nu in balbezit. Teska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Raniszewski is nu in balbezit. Raniszewski geeft de bal voor. Mirwa met een sublieme pass. Popajewski rent richting de bal. Popajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 48%, Pogoń Szczecin NL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 1:1

60e minuut.
Pełka probeert naar een medespeler te passen. Popajewski is nu in balbezit. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 1:2

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verdon komt het veld opgelopen. Mabizela trapt de bal weg. Pełka kopt de bal weg. Teska rent richting de bal. Teska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Melnicki geeft de bal voor. Verdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 2:2

89e minuut.
Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski schiet op doel. Mirwa kopt de bal weg. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 2:3

90e minuut.
Teska is nu in balbezit. Sikhwvihilu is nu in balbezit. Teska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teska is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 53%, Pogoń Szczecin NL 47%.
UB14 FC - Pogoń Szczecin NL 2:3