Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UB14 FC Rovers United
Attack Tactiek Sitter
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 26.7
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Da Silva met een sublieme pass. Ewen rent richting de bal. Ewen draait met de bal, schiet en ... Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:1

17e minuut.
Goldie heeft problemen om de bal te vangen. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva passt de bal zonder na te denken. Goldie is nu in balbezit. Goldie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Morula rent richting de bal. Mhlanga rent richting de bal. Morula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morula krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Silent geeft een hoge lob. Isaacs kopt de bal weg. Daar is Josephs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morula geeft een hoge lob. Goldie kopt de bal weg. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen verovert de bal door een tackle van achteren. Ewen schiet op doel. Paal! Mabizela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal zonder na te denken. Ewen rent richting de bal. Ewen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:2

40e minuut.
Moriri rent richting de bal. Moriri passt de bal met de wreef. Ewen is nu in balbezit. Ewen schiet op doel. Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Morula met een snelle inworp. Ewen heeft problemen om de bal te vangen. Ewen geeft een lange en hoge pass. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie haalt uit met een fantastische trap. Mabizela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 72%, Rovers United 28%.
UB14 FC - Rovers United 0:3

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Silva geeft een lange en hoge pass. Moriri springt en kopt de bal. Mabizela probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sikhwvihilu geeft een hoge lob. Ledwaba rent richting de bal. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Ewen heeft problemen om de bal te vangen. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:4

65e minuut.
Verdon rent richting de bal. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva met een sublieme pass. Ewen is nu in balbezit. Ewen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent geeft de bal voor. Ewen is nu in balbezit. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:5

72e minuut.
Isaacs rent richting de bal. Isaacs probeert naar een medespeler te passen. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Moriri is nu in balbezit. Moriri draait met de bal, schiet en ... Mabizela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:6

76e minuut.
Goldie rent richting de bal. Goldie geeft een hoge lob. Ewen rent richting de bal. Ewen passt de bal in één keer door. Moriri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:7

79e minuut.
Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie passt de bal in één keer door. Du Pont heeft problemen om de bal te vangen. Moriri is nu in balbezit. Moriri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Moriri passt de bal in één keer door. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Silva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mabizela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Moriri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - Rovers United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 72%, Rovers United 28%.
UB14 FC - Rovers United 0:8