Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United UB14 FC
Sitter Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Lekgwathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morula verovert de bal door een tackle van achteren. Morula geeft een hoge lob. Ewen is nu in balbezit. Ewen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Goldie rent richting de bal. Modu Ranele maakt een afschuwelijke overtreding. Goldie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen schiet op doel. Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 1:0

14e minuut.
Azor speelt de bal door. Daar is Goldie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldie speelt de bal door. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 2:0

36e minuut.
Da Silva passt de bal met de wreef. Ewen rent richting de bal. Da Silva met een sublieme pass. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Verdon passt de bal met de wreef. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie probeert naar een medespeler te passen. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Da Silva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Du Pont de bal. Du Pont passt de bal met de wreef. Verdon is nu in balbezit. Verdon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 37%, UB14 FC 63%.
Rovers United - UB14 FC 2:1

50e minuut.
Isaacs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moriri is nu in balbezit. Moriri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva met een sublieme pass. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri haalt uit met een fantastische trap. Mabizela bokst de bal weg. Ewen rent richting de bal. Ewen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 3:1

53e minuut.
Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont is nu in balbezit. Moriri verovert de bal door een tackle van achteren. Moriri haalt uit met een fantastische trap. Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 4:1

54e minuut.
Verdon speelt de bal door. Goldie heeft problemen om de bal te vangen. Verdon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdon krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mhlanga de bal. Ewen is nu in balbezit. Ewen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Morula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel. Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 5:1

74e minuut.
Verdon kopt de bal weg. Daar is Isaacs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Ewen is nu in balbezit. Ewen draait met de bal, schiet en ... Mabizela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - UB14 FC 6:1

78e minuut.
Da Silva geeft een lange en hoge pass. Ewen heeft problemen om de bal te vangen. Ewen passt de bal zonder na te denken. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Josephs rent richting de bal. Moriri rent richting de bal. Moriri met een sublieme pass. Ewen rent richting de bal. Ewen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Goldie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Josephs is nu in balbezit. Moriri verovert de bal door een tackle van achteren. Moriri haalt uit met een fantastische trap. Mabizela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mhlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhlanga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ewen de bal onder controle te krijgen. Goldie is nu in balbezit. Goldie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Silent rent richting de bal. Silent geeft de bal voor. Daar is Josephs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriri rent richting de bal. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 24%, UB14 FC 76%.
Rovers United - UB14 FC 6:1