Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinacorvic fc UB14 FC
442 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Collazo geeft een hoge lob. Inworp. Modu Ranele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdon is nu in balbezit. Verdon passt de bal zonder na te denken. Schönhöft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ledwaba is nu in balbezit. Ledwaba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdon rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela geeft de bal voor. Klungelig pakt Larín de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - UB14 FC 1:0

23e minuut.
Varela is nu in balbezit. Verdon onderschept slim de pass. Verdon speelt de bal door. Ledwaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba haalt uit met een fantastische trap. Schönhöft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lekgwathi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba is nu in balbezit. Ledwaba schiet op doel. Schönhöft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Voştinar speelt de bal door. Nieto rent richting de bal. Modu Ranele maakt een afschuwelijke overtreding. Modu Ranele krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Voştinar rent richting de bal. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Sabino rent richting de bal. Sabino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 41%, UB14 FC 59%.
dinacorvic fc - UB14 FC 1:0

46e minuut.
Mazibuko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngambi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Isaacs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dacheng de bal. Ledwaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba schiet op doel. Schönhöft probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Modu Ranele met de inworp. Verdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdon geeft de bal voor. Lekgwathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgwathi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mabizela probeert naar een medespeler te passen. Ledwaba kopt de bal weg. Varela speelt de bal door. Sabino rent richting de bal. Sabino draait met de bal, schiet en ... Mabizela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cano geeft de bal voor. Inworp. Lekgwathi met de inworp. Ledwaba is nu in balbezit. Ledwaba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Voştinar met een sublieme pass. Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros passt de bal met de wreef. Sabino rent richting de bal. Sabino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - UB14 FC 2:0

84e minuut.
Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto speelt de bal door. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - UB14 FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 49%, UB14 FC 51%.
dinacorvic fc - UB14 FC 3:0