Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UB14 FC dinacorvic fc
over Tactiek 442
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Verdon verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdon onderschept slim de pass. Verdon haalt uit met een fantastische trap. Schönhöft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - dinacorvic fc 1:0

13e minuut.
Sikhwvihilu geeft een lange en hoge pass. Cano met een sublieme pass. Larín rent richting de bal. Sabino rent richting de bal. Sabino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UB14 FC - dinacorvic fc 1:1

19e minuut.
Ngambi trapt de bal weg. Verdon kopt de bal weg. Lekgwathi met een sublieme pass. Ledwaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Verdon geeft een hoge lob. Ledwaba springt en kopt de bal. Cano kopt de bal weg. Ledwaba rent richting de bal. Ledwaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UB14 FC - dinacorvic fc 2:1

37e minuut.
Du Pont speelt de bal door. Verdon rent richting de bal. Verdon passt de bal met de wreef. Ledwaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Varela rent richting de bal. Verdon onderschept slim de pass. Verdon passt de bal met de wreef. Ledwaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 45%, dinacorvic fc 55%.
UB14 FC - dinacorvic fc 2:1

59e minuut.
Cano passt de bal zonder na te denken. Varela probeert naar een medespeler te passen. Sabino is nu in balbezit. Sabino haalt uit met een fantastische trap. Isaacs probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Verdon rent richting de bal. Varela rent richting de bal. Varela passt de bal met de wreef. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Schönhöft met een harde bal richting middenveld. Elizondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Josephs de bal. Sabino is nu in balbezit. Sabino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UB14 FC - dinacorvic fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UB14 FC 65%, dinacorvic fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UB14 FC - dinacorvic fc 2:2