Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Szczecin NL Rovers United
Normal Tactiek Sitter
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 28.6
slecht Schieten matig
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Teska passt de bal in één keer door. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Goldie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nyirenda verovert de bal door een tackle van achteren. Nyirenda geeft een lange en hoge pass. Ewen is nu in balbezit. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:1

19e minuut.
Silent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldie rent richting de bal. Da Silva met een sublieme pass. Ewen rent richting de bal. Ewen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:2

24e minuut.
Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka speelt de bal door. Daar is Melnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewen onderschept slim de pass. Ewen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:3

42e minuut.
Inworp. Goldie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva geeft een lange en hoge pass. Ewen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin NL 63%, Rovers United 37%.
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:4

54e minuut.
Teska geeft een lange en hoge pass. Silent bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent probeert naar een medespeler te passen. Moriri is nu in balbezit. Moriri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cichoński probeert naar een medespeler te passen. Silent kopt de bal weg. Pełka heeft problemen om de bal te vangen. Ewen rent richting de bal. Ewen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:5

74e minuut.
Czapiewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldie met een snelle inworp. Moriri kan de bal niet met de borst controleren. Moriri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Goldie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pijawka. Goldie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Da Silva met een snel genomen vrije trap. Czapiewski is nu in balbezit. Ewen verovert de bal door een tackle van achteren. Ewen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Melnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva speelt de bal door. Moriri rent richting de bal. Moriri draait met de bal, schiet en ... Cichoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Szczecin NL 57%, Rovers United 43%.
Pogoń Szczecin NL - Rovers United 0:5