Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-18 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Moldova Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Moldova Paraguay
CM2 Tactiek PY-D-MD-2A
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
68.7 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Iucicovschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotanoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iucicovschii is nu in balbezit. Gotanoga rent richting de bal. Gotanoga haalt uit met een fantastische trap. Zarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. Mussi rent richting de bal. Mussi geeft een hoge lob. Alderete krijgt zijn hoofd ertegen. Luntea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 0:1

16e minuut.
Bîtă passt de bal in één keer door. Iucicovschii is nu in balbezit. Burt begaat een overtreding. Burt krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bernardes is nu in balbezit. Bernardes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stoico met de inworp. Sugac geeft een hoge lob. Zarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iucicovschii rent richting de bal. Iucicovschii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moldova - Paraguay 1:1

21e minuut.
Mussi is nu in balbezit. Mussi geeft een hoge lob. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 1:2

37e minuut.
Bernardes verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft de bal voor. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Luntea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 1:3

45e minuut.
Iucicovschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Iucicovschii geeft de bal voor. Gotanoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotanoga haalt uit met een fantastische trap. Zarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 2:3

45e minuut.
Filártiga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 33%, Paraguay 67%.
Moldova - Paraguay 2:3

48e minuut.
Duarte rent richting de bal. Dabija onderschept slim de pass. Met opzet legt Burt zijn tegenspeler op de grond. Burt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Filártiga is nu in balbezit. Filártiga met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 2:4

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ñamandu komt het veld opgelopen. Vergara komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bîtă probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filártiga met de inworp. Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Calistru komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ñamandu onderschept slim de pass. Ñamandu passt de bal met de wreef. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Luntea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Paraguay 2:5

75e minuut.
Klungelig pakt Coada de bal. Alderete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coada. Coada krijgt een gele kaart. Filártiga kopt de bal weg. Vergara rent richting de bal. Bîtă begaat een overtreding. Bîtă krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Stoico met een sublieme pass. Dabija heeft problemen om de bal te vangen. Dabija passt de bal zonder na te denken. Iucicovschii is nu in balbezit. Iucicovschii draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Ciubara rent richting de bal. Alderete onderschept slim de pass. Alderete draait met de bal, schiet en ... Luntea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 31%, Paraguay 69%.
Moldova - Paraguay 2:5