Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło Barcelona 1994
5-3-2 turniej Tactiek barcelona 2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 46.7
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Epner onderschept slim de pass. Epner passt de bal met de wreef. Cirolla rent richting de bal. Cirolla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cirolla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Ruiz Díaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dourado kopt de bal weg. Pietruszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daufenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Daufenbach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dourado de bal. Dourado geeft een hoge lob. Pietranik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 55%, Barcelona 1994 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Czarni Nakło - Barcelona 1994 0:0

52e minuut.
Dourado met de inworp. Epner met een sublieme pass. Məmmədsoy geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pycia speelt de bal door. Dourado rent richting de bal. Dourado passt de bal met de wreef. Cepek is nu in balbezit. Cepek schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Epner bereikt de bal nog maar net als eerste. Epner met een sublieme pass. Pigg geeft een hoge lob. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik haalt uit met een fantastische trap. Mostro bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Epner bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədsoy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mostro trapt de bal weg. Rumian kopt de bal weg. Sambruno probeert de bal aan de voet te houden. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Barcelona 1994 1:0

87e minuut.
Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia met een sublieme pass. Klungelig pakt Pigg de bal. Məmmədsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədsoy geeft de bal voor. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 46%, Barcelona 1994 54%.
KS Czarni Nakło - Barcelona 1994 1:0