Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-29 19:08
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Meteor SC Real Spartacus
fvar Tactiek dara
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
36.5 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten solid
weak Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Fáy rent richting de bal. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi passt de bal met de wreef. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski schiet op doel. Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pengő geeft een hoge lob. Tímár rent richting de bal. Tímár geeft de bal voor. Tömöri kopt de bal weg. Tímár geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 0:1

9e minuut.
Fáy geeft een hoge lob. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Szigethy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tandori raakt geblesseerd tijdens het duel. Für neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szigeti bokst de bal weg. Für is nu in balbezit. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meteor SC - Real Spartacus 1:1

11e minuut.
Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi is nu in balbezit. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:2

13e minuut.
Tandori onderschept slim de pass. Tandori geeft een lange en hoge pass. Gyimesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Fodor de bal onder controle te krijgen. Wilchowski kopt de bal weg. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi haalt uit met een fantastische trap. Tömöri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:3

17e minuut.
Mézga onderschept slim de pass. Mézga passt de bal met de wreef. Teremi rent richting de bal. Bonardi onderschept slim de pass. Bonardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi verovert de bal door een tackle van achteren. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:4

33e minuut.
Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor onderschept slim de pass. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für haalt uit met een fantastische trap. Szigeti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:4

40e minuut.
Fáy kan de bal niet met de borst controleren. Fáy geeft een lange en hoge pass. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:5

41e minuut.
Tímár met de inworp. Bonardi rent richting de bal. Bonardi passt de bal zonder na te denken. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:6

42e minuut.
Tímár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Für rent richting de bal. Kuszende is nu in balbezit. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 49%, Real Spartacus 51%.
Meteor SC - Real Spartacus 3:6

52e minuut.
Szigethy is nu in balbezit. Tandori verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tandori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajczi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Teremi geeft een lange en hoge pass. Fáy met een sublieme pass. Tandori rent richting de bal. Tandori draait met de bal, schiet en ... Szigeti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 4:6

88e minuut.
Szinetár probeert naar een medespeler te passen. Rajczi is nu in balbezit. Rajczi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tandori de bal. Tandori schiet op doel. De bal raakt de paal. Szigeti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 34%, Real Spartacus 66%.
Meteor SC - Real Spartacus 4:6