Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-09 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malaysia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Malaysia Paraguay
ven 5212 Tactiek PY-D-MD-2A
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 67.8
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
bin Anusai probeert naar een medespeler te passen. bin Ismail is nu in balbezit. Vergara begaat een overtreding. bin Ismail raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Ismail kan niet meer verder spelen. Gunasekaran komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Galindo passt de bal met de wreef. Alderete rent richting de bal. bin Dahlan met een sublieme pass. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mussi probeert naar een medespeler te passen. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Alderete rent richting de bal. Alderete schiet op doel. Yusoff Ishak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alderete rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral speelt de bal door. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi geeft de bal voor. Alderete springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Vergara kopt de bal weg. Daar is Mussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussi geeft een lange en hoge pass. Alderete springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gunasekaran is nu in balbezit. Gunasekaran geeft de bal voor. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - Paraguay 1:0

45e minuut.
bin Ali Mat onderschept slim de pass. Daar is Mussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussi geeft de bal voor. Alderete is nu in balbezit. Alderete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 45%, Paraguay 55%.
Malaysia - Paraguay 1:0

46e minuut.
Alderete passt de bal met de wreef. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel. Yusoff Ishak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
bin Anusai passt de bal in één keer door. Gunasekaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunasekaran geeft een hoge lob. bin Haji Mohd Aliff geeft een lange en hoge pass. Zahari krijgt zijn hoofd ertegen. Filippini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
bin Ali Mat met een sublieme pass. Gunasekaran probeert naar een medespeler te passen. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima haalt uit met een fantastische trap. Filippini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - Paraguay 2:0

71e minuut.
Alderete is nu in balbezit. bin Razalim met een sublieme pass. Galindo geeft de bal voor. Vergara springt en kopt de bal. Yusoff Ishak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Rodriguez komt het veld opgelopen. Ñamandu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gunasekaran speelt de bal door. bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin geeft de bal voor. Zahari is nu in balbezit. Zahari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Cabral met een sublieme pass. Ñamandu heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin geeft een lange en hoge pass. Filippini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zahari is nu in balbezit. Zahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - Paraguay 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 42%, Paraguay 58%.
Malaysia - Paraguay 3:0