Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze KS Czarni Nakło
532 - U21 def Tactiek 4-3-3 turniej
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
36.7 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Oancea kopt de bal weg. Dubinin probeert de bal aan de voet te houden. Cepek is nu in balbezit. Cepek haalt uit met een fantastische trap. Güdür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Chacón de bal. Buitenspel voor Bachramis. Goede buitenspelval van de verdediging. Ruiz Díaz neemt vlug de vrije trap. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Güdür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. Scarlat kopt de bal weg. Klungelig pakt Kołacki de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:2

14e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Fernández Montes rent richting de bal. Met opzet legt Məmmədsoy zijn tegenspeler op de grond. Məmmədsoy krijgt een gele kaart. Fernández Montes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fernández Montes kan niet meer verder spelen.

22e minuut.
García geeft een hoge lob. Rumian kopt de bal weg. Cepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:3

28e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een lange en hoge pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Güdür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:4

31e minuut.
Məmmədsoy met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek is nu in balbezit. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Güdür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Oancea geeft een lange en hoge pass. Specchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Specchia geeft een hoge lob. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Güdür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cepek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:5

42e minuut.
Məmmədsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədsoy geeft een hoge lob. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat schiet op doel. Güdür probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ruiz Díaz geeft een lange en hoge pass. Cepek kopt de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Güdür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 65%, KS Czarni Nakło 35%.
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:5

49e minuut.
Paesan rent richting de bal. Məmmədsoy onderschept slim de pass. Məmmədsoy passt de bal met de wreef. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Güdür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bermúdez rent richting de bal. Dubinin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cepek neemt zijn aanloop. Güdür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:6

51e minuut.
Inworp. Məmmədsoy met de inworp. Bartczuk is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Paesan is nu in balbezit. Paesan passt de bal met de wreef. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rumian passt de bal zonder na te denken. Vadnai probeert de bal aan de voet te houden. Cepek is nu in balbezit. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:7

60e minuut.
Scarlat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cepek is nu in balbezit. Cepek met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Güdür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:8

75e minuut.
Paesan kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bartczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cepek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Güdür speelt de bal door. Rumian kopt de bal weg. Oancea is nu in balbezit. Cepek onderschept slim de pass. Cepek schiet op doel. Güdür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:9

80e minuut.
Cepek probeert de bal met de borst te controleren. Dubinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek verovert de bal door een tackle van achteren. Cepek draait met de bal, schiet en ... Güdür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:10

81e minuut.
Paesan passt de bal met de wreef. Kołacki rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez schiet op doel. Güdür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:11

87e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón geeft de bal voor. Daar is Cepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Güdür bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 65%, KS Czarni Nakło 35%.
TurboDymoMeni Zabrze - KS Czarni Nakło 0:11