Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Titans 2012 KS Czarni Nakło
dupa Tactiek 4-3-3 turniej
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


26e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Siarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Cepek is nu in balbezit. Cepek schiet op doel. Suvajac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - KS Czarni Nakło 0:1

28e minuut.
Rumian is nu in balbezit. Toirac onderschept slim de pass. Figaredo maakt een afschuwelijke overtreding. Figaredo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Məmmədsoy met een sublieme pass. Sergiejew rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Cepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek draait met de bal, schiet en ... Suvajac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 58%, KS Czarni Nakło 42%.
The Titans 2012 - KS Czarni Nakło 0:1

52e minuut.
Kopacz kopt de bal weg. Ruiz Díaz rent richting de bal. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Titans 2012 - KS Czarni Nakło 1:1

74e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Məmmədsoy is nu in balbezit. Məmmədsoy passt de bal in één keer door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Suvajac bokst de bal weg.

80e minuut.
Siarkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermúdez. Siarkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karbowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Figaredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - KS Czarni Nakło 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 68%, KS Czarni Nakło 32%.
The Titans 2012 - KS Czarni Nakło 2:1