Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 roggehuse weldsöi
S-Fl-L Tactiek gämsi6.7
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
70.8 gemiddelde waardering 67.8
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vitale passt de bal met de wreef. Rósa geeft de bal voor. Busquets kopt de bal weg. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Rósa de bal. Rósa passt de bal in één keer door. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Malnati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 1:0

10e minuut.
Junod passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann passt de bal met de wreef. Piller is nu in balbezit. Piller haalt uit met een fantastische trap. Çayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Junod geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piller springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rósa speelt de bal door. MacFergus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFergus geeft de bal voor. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler draait met de bal, schiet en ... Malnati bokst de bal weg.

17e minuut.
Busquets met een snelle inworp. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junod. Rósa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rósa kan niet meer verder spelen. Bierli komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Junod is nu in balbezit. Junod geeft de bal voor. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ... Çayır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 1:1

26e minuut.
Peter met een snelle inworp. Junod geeft de bal voor. Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Young onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal in één keer door. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel. Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal zonder na te denken. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. Malnati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 2:1

43e minuut.
Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann is nu in balbezit. Nebel onderschept slim de pass. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Malnati bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 42%, roggehuse weldsöi 58%.
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 2:1

48e minuut.
Junod is nu in balbezit. Junod passt de bal in één keer door. Badiale rent richting de bal. Piller onderschept slim de pass. Piller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Nebel rent richting de bal. Nebel geeft een lange en hoge pass. Piller is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale geeft de bal voor. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann schiet op doel. Malnati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 3:1

64e minuut.
Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Linker is nu in balbezit. Piller rent richting de bal. Piller draait met de bal, schiet en ... Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 3:2

67e minuut.
Kounadis geeft de bal voor. Bühlmann kopt de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 4:2

73e minuut.
Peter met een sublieme pass. Klungelig pakt Läuppi de bal. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Malnati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Peter speelt de bal door. Junod met een sublieme pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 4:3

87e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann maakt een afschuwelijke overtreding. Steinmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 41%, roggehuse weldsöi 59%.
CHROBRY_1946 - roggehuse weldsöi 4:3