Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club CHROBRY_1946
Att Training Tactiek OFF-TOT
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Lauper geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abächerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bierli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Inhauser passt de bal zonder na te denken. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Bach probeert de bal met de borst te controleren. Bach haalt uit met een fantastische trap. Pfäffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vitale kan de bal niet met de borst controleren. Rouvenaz is nu in balbezit. Vitale met een sublieme pass. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Pfäffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:1

9e minuut.
Abächerli passt de bal met de wreef. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal met de wreef. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:2

13e minuut.
Pfäffi speelt de bal door. Daar is Vitale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Pfäffi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inhauser is nu in balbezit. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bierli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Pfäffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:3

21e minuut.
Vitale speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Lauper bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Turkyilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkyilmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitale geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Abächerli geeft een hoge lob. Inhauser kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli geeft de bal voor. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Pfäffi bokst de bal weg.

31e minuut.
Herzig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saibene met de inworp. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Çayır met een harde bal richting middenveld. Abächerli rent richting de bal. Vitale speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Kounadis kopt de bal weg. Abächerli speelt de bal door. Theiler rent richting de bal. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Pfäffi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turkyilmaz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz met de inworp. Vitale geeft de bal voor. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:4

37e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal in één keer door. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Pfäffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:5

40e minuut.
Bach is nu in balbezit. Theiler is nu in balbezit. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. Pfäffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:6

41e minuut.
Vitale passt de bal met de wreef. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz geeft de bal voor. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kounadis verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal zonder na te denken. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 92%, CHROBRY_1946 8%.
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:7

47e minuut.
Theiler haalt uit met een fantastische trap. Inhauser probeert de bal aan de voet te houden. Abächerli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bierli de bal. Bierli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inhauser neemt vlug de vrije trap. Kounadis rent richting de bal. Kounadis passt de bal zonder na te denken. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Pfäffi bokst de bal weg.

50e minuut.
Bach onderschept slim de pass. Inhauser rent richting de bal. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:8

53e minuut.
Bădilă onderschept slim de pass. Bădilă speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz met een sublieme pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inhauser geeft de bal voor. Inworp. Rouvenaz met een snelle inworp. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ... Pfäffi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz geeft een hoge lob. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:9

59e minuut.
Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene onderschept slim de pass. Vitale onderschept slim de pass. Vitale geeft de bal voor. Theiler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:10

64e minuut.
Bierli rent richting de bal. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli is nu in balbezit. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli passt de bal zonder na te denken. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Pfäffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:11

70e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Saibene onderschept slim de pass. Vitale geeft de bal voor. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen. Pfäffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:12

72e minuut.
Rouvenaz met een sublieme pass. Inhauser is nu in balbezit. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ... Pfäffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:13

72e minuut.
Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi passt de bal met de wreef. Lauper rent richting de bal. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:14

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abächerli zal de hoekschop nemen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Na een snelle pass probeert Theiler de bal onder controle te krijgen. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Pfäffi bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Rettore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rettore geeft een hoge lob. Daar is Erb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Pfäffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz geeft de bal voor. Abächerli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Theiler de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:15

84e minuut.
Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli rent richting de bal. Bierli passt de bal zonder na te denken. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 88%, CHROBRY_1946 12%.
Einsteins Club - CHROBRY_1946 0:16