Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Legia Rybnik Korniszon
Normal Tactiek ooo
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Caps passt de bal met de wreef. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei met een sublieme pass. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kouis probeert naar een medespeler te passen. Permann kopt de bal weg. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu geeft de bal voor. Lill springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Permann met een sublieme pass. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek rent richting de bal. Afilipoaiei onderschept slim de pass. Afilipoaiei schiet op doel. Kouis bokst de bal weg.

25e minuut.
Doeltrap. Glomazić trapt de bal weg van het doel. Theodorescu kopt de bal weg. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Schnudery de bal. Inworp. Keltanen met de inworp. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Lill is nu in balbezit. Gualdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill onderschept slim de pass. Lill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Theodorescu geeft een hoge lob. Kouis speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu geeft de bal voor. Lill maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bufala geeft een hoge lob. Permann probeert naar een medespeler te passen. Lill rent richting de bal. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski geeft een hoge lob. Kouis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Lill probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Gualdana probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 60%, Korniszon 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROW Legia Rybnik - Korniszon 0:0

50e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdana begaat een overtreding. Afilipoaiei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Permann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lill is nu in balbezit. Lill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Korniszon 0:1

51e minuut.
Błoński rent richting de bal. Permann begaat een overtreding. Błoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klepczarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROW Legia Rybnik - Korniszon 1:1

58e minuut.
Wydra geeft de bal voor. Lill is nu in balbezit. Bufala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afilipoaiei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kouis bokst de bal weg.

62e minuut.
Bufala passt de bal met de wreef. Permann bereikt de bal nog maar net als eerste. Permann passt de bal met de wreef. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski passt de bal met de wreef. Gualdana rent richting de bal. Lill onderschept slim de pass. Lill schiet op doel. Kouis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gualdana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theodorescu met een snelle inworp. Permann geeft de bal voor. Afilipoaiei krijgt zijn hoofd ertegen. Kouis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Verde is nu in balbezit. Verde passt de bal met de wreef. Keltanen probeert naar een medespeler te passen. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Glomazić is nu in balbezit. Glomazić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Permann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Zada de bal. Keltanen speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Lill is nu in balbezit. Lill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Verde rent richting de bal. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... Kouis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lill rent richting de bal. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - Korniszon 1:2

85e minuut.
Inworp. Turkowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosseto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klepczarek met een sublieme pass. Schnudery is nu in balbezit. Schnudery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Verde passt de bal in één keer door. Schnudery bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnudery passt de bal zonder na te denken. Błoński is nu in balbezit. Błoński schiet op doel. Majchrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 56%, Korniszon 44%.
ROW Legia Rybnik - Korniszon 1:2