Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GROM Binino Brda Bydgoska
huj Tactiek spring
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Mărăcine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mordechaj komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Villalba met een snelle inworp. Piróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Piróg geeft een hoge lob. Baier maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoffman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM Binino - Brda Bydgoska 1:0

15e minuut.
Štolba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christov met de inworp. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ksanthos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksanthos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caals de bal. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM Binino - Brda Bydgoska 2:0

27e minuut.
Štolba kopt de bal weg. Piróg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radwan. Radwan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shabanov geeft een lange en hoge pass. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Masías de bal. Masías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Christov geeft een hoge lob. Maurogatos kopt de bal weg. Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías draait met de bal, schiet en ... Malavé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec speelt de bal door. Ksanthos met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Christov kopt de bal weg. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša met een sublieme pass. Daar is Masías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM Binino 47%, Brda Bydgoska 53%.
GROM Binino - Brda Bydgoska 2:0

50e minuut.
Shabanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaćeša de bal. Gaćeša met een sublieme pass. Masías is nu in balbezit. Masías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Radwan passt de bal met de wreef. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša passt de bal met de wreef. Masías rent richting de bal. Masías schiet op doel. Malavé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Piróg rent richting de bal. Radwan geeft een lange en hoge pass. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM Binino 51%, Brda Bydgoska 49%.
GROM Binino - Brda Bydgoska 2:0