Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenith FC Green Star
m4132 Tactiek OFF_MAX
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.3 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten outstanding
good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Vermeersch onderschept slim de pass. Vermeersch met een sublieme pass. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft de bal voor. Skalák krijgt zijn hoofd ertegen. Koumantarakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barini is nu in balbezit. Barini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 0:1

9e minuut.
Kennedy passt de bal zonder na te denken. Wernblom is nu in balbezit. Wernblom passt de bal in één keer door. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Galbraith is nu in balbezit. Galbraith geeft een hoge lob. Barini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini draait met de bal, schiet en ... Koumantarakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 0:2

20e minuut.
Maxwell passt de bal in één keer door. Töyrälä met een sublieme pass. Wernblom is nu in balbezit. Wernblom geeft de bal voor. Andilolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:2

24e minuut.
Kraśkiewicz geeft een hoge lob. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft de bal voor. Skalák rent richting de bal. Skalák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arsenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu passt de bal in één keer door. Barini is nu in balbezit. Barini draait met de bal, schiet en ... Koumantarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:3

33e minuut.
Puhl passt de bal met de wreef. Skalák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełpikowski. Skalák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Puhl wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arsenescu met de inworp. Puhl rent richting de bal. Puhl passt de bal met de wreef. Skalák is nu in balbezit. Skalák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koumantarakis niet meer kan verder spelen. Trzopek komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pullicino Orland speelt de bal door. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Barini springt en kopt de bal. Trzopek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenith FC 51%, Green Star 49%.
Zenith FC - Green Star 1:4

46e minuut.
Puhl onderschept slim de pass. Puhl passt de bal in één keer door. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland geeft de bal voor. Barini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:5

49e minuut.
Pullicino Orland kopt de bal weg. Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl met een sublieme pass. Arsenescu rent richting de bal. Skalák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:6

51e minuut.
Puhl probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Skalák rent richting de bal. Skalák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:7

59e minuut.
Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl passt de bal met de wreef. Skalák is nu in balbezit. Skalák schiet op doel. Trzopek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Barini rent richting de bal. Barini schiet op doel. Trzopek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:8

61e minuut.
Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pullicino Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullicino Orland met een sublieme pass. Barini is nu in balbezit. Barini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:9

64e minuut.
Skalák is nu in balbezit. Pahapill rent richting de bal. Skalák verovert de bal door een tackle van achteren. Skalák draait met de bal, schiet en ... Trzopek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:10

67e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Daar is Skalák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalák speelt de bal door. Barini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pellicano heeft problemen om de bal te vangen. Pellicano onderschept slim de pass. Barini is nu in balbezit. Barini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:11

81e minuut.
Puhl geeft een hoge lob. Arsenescu is nu in balbezit. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Arsenescu onderschept slim de pass. Arsenescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barini rent richting de bal. Barini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:12

84e minuut.
Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl geeft een lange en hoge pass. Pellicano is nu in balbezit. Pullicino Orland geeft een hoge lob. Barini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skalák rent richting de bal. Skalák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:13

87e minuut.
Kraśkiewicz rent richting de bal. Arsenescu onderschept slim de pass. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skalák de bal. Skalák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Puhl geeft een hoge lob. Pullicino Orland kopt de bal weg. Skalák is nu in balbezit. Skalák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zenith FC - Green Star 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenith FC 58%, Green Star 42%.
Zenith FC - Green Star 1:14