Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO Aberdeen Cows
Justice Tactiek PREMIER!!
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Ochroński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rózga zal de hoekschop nemen. Tender springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 1:0

16e minuut.
Theodoropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii geeft de bal voor. Kairamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagna rent richting de bal. Spagna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Peräalho is nu in balbezit. Theodoropoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peräalho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anghelinii met een snel genomen vrije trap. Spagna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rózga met de inworp. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii speelt de bal door. Rózga rent richting de bal. Rózga geeft de bal voor. Sierens bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Rózga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii geeft een hoge lob. Spagna maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sierens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban met een sublieme pass. Mujdža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Spagna met een sublieme pass. Peräalho rent richting de bal. Peräalho passt de bal in één keer door. Spagna rent richting de bal. Spagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 38%, Aberdeen Cows 62%.
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Theodoropoulos de bal. Theodoropoulos met een sublieme pass. MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Kuraś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii met een sublieme pass. Peräalho rent richting de bal. Peräalho geeft een lange en hoge pass. Spagna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peräalho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spagna maakt een snoekduik en kopt de bal. Sierens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 3:0

54e minuut.
Ochroński onderschept slim de pass. Główczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk passt de bal in één keer door. Rózga is nu in balbezit. Rózga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
García de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii geeft de bal voor. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ... Sierens bokst de bal weg.

60e minuut.
MacBeth geeft de bal voor. Inworp. Rózga met een snelle inworp. Anghelinii probeert de bal met de borst te controleren. Anghelinii geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tender de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 4:0

63e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal met de wreef. Tender is nu in balbezit. Spagna rent richting de bal. Spagna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Uit met een snelle inworp. Peräalho is nu in balbezit. Główczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii onderschept slim de pass. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii geeft de bal voor. Peräalho rent richting de bal. Peräalho geeft een lange en hoge pass. Tender maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Peräalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräalho geeft een hoge lob. Spagna is nu in balbezit. Spagna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga passt de bal met de wreef. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagna verovert de bal door een tackle van achteren. Spagna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kairamo geeft een hoge lob. Inworp. Anghelinii met de inworp. Peräalho geeft een lange en hoge pass. Spagna krijgt zijn hoofd ertegen. Sierens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Tender rent richting de bal. Wat een zware overtreding van MacGrath ... Strafschop! Tender raakt geblesseerd tijdens het duel. Tender legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sierens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 27%, Aberdeen Cows 73%.
FC SZWEDEROWO - Aberdeen Cows 4:0