Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Capsano Scarpones FC
4-5-1 Tactiek elbasso+2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Quittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Balašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Harutyunyan de bal. Harutyunyan passt de bal met de wreef. Justesen is nu in balbezit. Justesen geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:2

11e minuut.
Justesen passt de bal met de wreef. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Justesen geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Justesen onderschept slim de pass. Justesen speelt de bal door. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gmür passt de bal in één keer door. Justesen rent richting de bal. Justesen geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:3

19e minuut.
Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een lange en hoge pass. Kurdulija krijgt zijn hoofd ertegen. Balašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kurdulija krijgt zijn hoofd ertegen. Balašković bokst de bal weg.

22e minuut.
Andonyan is nu in balbezit. Andonyan geeft een hoge lob. Hirvelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvelä geeft een hoge lob. Barrios maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karışlar geeft een hoge lob. Kurdulija kopt de bal weg. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:4

30e minuut.
Grøtterud kopt de bal weg. Kurdulija speelt de bal door. Justesen rent richting de bal. Justesen geeft de bal voor. Vomvolakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Karışlar kopt de bal weg. Grøtterud geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis schiet op doel. Balašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:5

35e minuut.
Karışlar probeert naar een medespeler te passen. Gmür heeft problemen om de bal te vangen. Gmür speelt de bal door. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis schiet op doel. De bal raakt de paal. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 0:6

39e minuut.
Quittet probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermúdez. Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Soboń wilt de vrije trap nemen. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:6

42e minuut.
Inworp. Gmür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karışlar geeft de bal voor. Kurdulija maakt een snoekduik en kopt de bal. Balašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:7

43e minuut.
Kurdulija met een sublieme pass. Karışlar rent richting de bal. Karışlar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vomvolakis de bal onder controle te krijgen. Balašković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Capsano 64%, Scarpones FC 36%.
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:8

46e minuut.
Codrescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quittet kopt de bal weg. Karışlar heeft problemen om de bal te vangen. Karışlar passt de bal in één keer door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija schiet op doel. Balašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Quittet is nu in balbezit. Quittet passt de bal zonder na te denken. Grøtterud met een sublieme pass. Gmür rent richting de bal. Gmür geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Elter verovert de bal door een tackle van achteren. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een lange en hoge pass. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schultz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hurduc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirvelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andonyan rent richting de bal. Andonyan geeft een lange en hoge pass. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Hurduc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elter de bal. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:9

82e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Karışlar rent richting de bal. Karışlar passt de bal met de wreef. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Capsano 57%, Scarpones FC 43%.
F.C. Capsano - Scarpones FC 1:9