Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Godset
Smart Tactiek 352DEFNY
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Guldbrandsen verovert de bal door een tackle van achteren. Guldbrandsen passt de bal met de wreef. Veiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiby geeft een hoge lob. Grigorie controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Klungelig pakt Aasgaard de bal. Aasgaard passt de bal met de wreef. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Brevig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulvin speelt de bal door. Veiby rent richting de bal. Veiby geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hammerstad met de inworp. Lødemel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veiby. Veiby krijgt een gele kaart. Lødemel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lødemel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaansen krijgt zijn hoofd ertegen. Malisov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jaansen krijgt zijn hoofd ertegen. Malisov met een sublieme pass. Lødemel kopt de bal weg. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen haalt uit met een fantastische trap. Malisov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klaussen passt de bal in één keer door. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin passt de bal zonder na te denken. Kydland is nu in balbezit. Kydland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Brevig kopt de bal weg. Bruheim probeert naar een medespeler te passen. Lødemel geeft een hoge lob. Jaansen rent richting de bal. Jaansen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jaansen met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma schiet op doel. Malisov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kydland rent richting de bal. Grigorie verovert de bal door een tackle van achteren. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 0:1

39e minuut.
Malisov trapt de bal weg van het doel. Brevig kopt de bal weg. Aasgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aasgaard geeft een hoge lob. Fossan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Krogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorie rent richting de bal. Krogh onderschept slim de pass. Kydland rent richting de bal. Kydland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 57%, Godset 43%.
Grumpy Dinasours - Godset 0:1

47e minuut.
Limperger speelt de bal door. Aasgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aasgaard passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Ulvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aasgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Aasgaard probeert naar een medespeler te passen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aasgaard is nu in balbezit. Aasgaard geeft de bal voor. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. Malisov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grumpy Dinasours - Godset 1:1

79e minuut.
Bruheim heeft problemen om de bal te vangen. Guldbrandsen rent richting de bal. Met opzet legt Bruheim zijn tegenspeler op de grond. Guldbrandsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guldbrandsen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaussen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaansen raakt geblesseerd tijdens het duel. Limperger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledezma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kydland heeft problemen om de bal te vangen. Kydland passt de bal zonder na te denken. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin geeft de bal voor. Veiby geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hartveit rent richting de bal. Hartveit geeft een lange en hoge pass. Fossan met een sublieme pass. Aasgaard heeft problemen om de bal te vangen. Aasgaard schiet op doel. Malisov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 50%, Godset 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grumpy Dinasours - Godset 1:1