Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masih12 young boys bjk
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hollerbach rent richting de bal. Hollerbach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madl de bal. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Seiser met een sublieme pass. Stemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak onderschept slim de pass. Rennhak haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - young boys bjk 1:0

3e minuut.
Erzbaron heeft problemen om de bal te vangen. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Madl rent richting de bal. Pelzer rent richting de bal. Pelzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Seiser passt de bal zonder na te denken. Holzer rent richting de bal. Lixen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lixen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Madl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madl passt de bal in één keer door. Holzer rent richting de bal. Rennhak onderschept slim de pass. Rennhak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixen met de inworp. Lücke is nu in balbezit. Seiser onderschept slim de pass. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - young boys bjk 2:0

31e minuut.
Klungelig pakt Hollerbach de bal. Pelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollerbach begaat een overtreding. Hollerbach krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Seiser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiland passt de bal in één keer door. Seiser heeft problemen om de bal te vangen. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Seiser rent richting de bal. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Stemmer is nu in balbezit. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - young boys bjk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 34%, young boys bjk 66%.
masih12 - young boys bjk 3:0

49e minuut.
Hollerbach rent richting de bal. Lücke rent richting de bal. Hollerbach begaat een overtreding. Lücke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lücke kan niet meer verder spelen. Vagner komt het veld opgelopen. Holzer met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wollermann met de inworp. Seifert is nu in balbezit. Gallen begaat een overtreding. Gallen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner met een sublieme pass. Kroupa rent richting de bal. Pelzer is nu in balbezit. Pelzer geeft de bal voor. Finstermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vagner passt de bal in één keer door. Seiser is nu in balbezit. Seiser passt de bal met de wreef. Rennhak rent richting de bal. Rennhak haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - young boys bjk 4:0

82e minuut.
Seifert heeft problemen om de bal te vangen. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Rennhak is nu in balbezit. Rennhak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Deinhofer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seiser is nu in balbezit. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 52%, young boys bjk 48%.
masih12 - young boys bjk 4:0