Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ubarie Nanico FC
essa Tactiek SubZero
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 28.7
solid Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Wiedźmin rent richting de bal. Pfriem rent richting de bal. Vad verovert de bal door een tackle van achteren. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Biros met een sublieme pass. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Vad is nu in balbezit. Vad draait met de bal, schiet en ... Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Omozik onderschept slim de pass. Omozik probeert naar een medespeler te passen. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt García Arnal de bal. Latza rent richting de bal. Latza passt de bal met de wreef. Vad is nu in balbezit. Vad schiet op doel. Flores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 1:0

25e minuut.
Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ... Flores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veér met de inworp. Wiedźmin is nu in balbezit. Kwieciński is nu in balbezit. Vad is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 2:0

29e minuut.
García Arnal kopt de bal weg. Omozik probeert naar een medespeler te passen. Biros heeft problemen om de bal te vangen. Cimbri rent richting de bal. Cimbri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bielikowski met een snelle inworp. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad geeft een lange en hoge pass. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Latza heeft problemen om de bal te vangen. Vad rent richting de bal. Latza bereikt de bal nog maar net als eerste. Latza haalt uit met een fantastische trap. Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ubarie 25%, Nanico FC 75%.
ubarie - Nanico FC 3:0

51e minuut.
Biros speelt de bal door. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér passt de bal zonder na te denken. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad draait met de bal, schiet en ... Flores probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bielikowski geeft de bal voor. Pfriem probeert de bal met de borst te controleren. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 4:0

61e minuut.
Vad geeft een hoge lob. Hastürk heeft problemen om de bal te vangen. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ... Flores probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pyrka geeft de bal voor. Pfriem rent richting de bal. Wiedźmin onderschept slim de pass. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 5:0

71e minuut.
Vad geeft een hoge lob. Veér rent richting de bal. Veér speelt de bal door. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
García Arnal is nu in balbezit. Biros onderschept slim de pass. Biros geeft een hoge lob. Vad is nu in balbezit. Vad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Supriono heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski onderschept slim de pass. Bielikowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfriem heeft problemen om de bal te vangen. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiedźmin raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiedźmin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 6:0

77e minuut.
Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik passt de bal met de wreef. Veér is nu in balbezit. Veér geeft de bal voor. Flores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 7:0

79e minuut.
Latza probeert naar een medespeler te passen. Pfriem rent richting de bal. Vad verovert de bal door een tackle van achteren. Vad draait met de bal, schiet en ... Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ubarie - Nanico FC 8:0

86e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Latza rent richting de bal. Latza passt de bal zonder na te denken. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Latza speelt de bal door. Veér rent richting de bal. Veér geeft de bal voor. Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ubarie 35%, Nanico FC 65%.
ubarie - Nanico FC 8:0