Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB Celtics5
giocher23 Tactiek key gi
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
61.9 gemiddelde waardering 56.5
incredible Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Kůžička geeft een hoge lob. Cazacu rent richting de bal. Cazacu passt de bal zonder na te denken. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Navarro speelt de bal door. Tudor rent richting de bal. Blakeman verovert de bal door een tackle van achteren. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wybicki probeert naar een medespeler te passen. Cazacu rent richting de bal. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Blakeman rent richting de bal. Blakeman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş begaat een overtreding. Matoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matoš met een snel genomen vrije trap. Blakeman is nu in balbezit. Blakeman draait met de bal, schiet en ... Piebalgs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Lins passt de bal met de wreef. Iwanecki is nu in balbezit. Blakeman is nu in balbezit. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Seivittaro kan de bal niet met de borst controleren. Seivittaro geeft een hoge lob. Blakeman kopt de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Piebalgs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zauri rent richting de bal. Zauri geeft de bal voor. Lonc kopt de bal weg. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lins is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Blakeman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iwanecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cazacu met een snelle inworp. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš geeft de bal voor. Blakeman rent richting de bal. Blakeman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kempny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wybicki. Kempny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kempny springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Seivittaro geeft de bal voor. Blakeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauri onderschept slim de pass. Zauri geeft de bal voor. Hyjek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Celtics5 0:1

34e minuut.
Lonc passt de bal in één keer door. Daar is Blakeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blakeman passt de bal zonder na te denken. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee geeft de bal voor. Kempny is nu in balbezit. Kempny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kempny kopt de bal weg. Mazur is nu in balbezit. Hyjek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyjek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 25%, Celtics5 75%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Celtics5 0:1

46e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki rent richting de bal. Blakeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakeman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Buitenspel voor Hyjek. Goede buitenspelval van de verdediging. Wybicki neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Blakeman de bal. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Piebalgs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sobbe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazacu met een snelle inworp. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Piebalgs bokst de bal weg.

67e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki rent richting de bal. Sobbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 19%, Celtics5 81%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Celtics5 0:1