Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj kivano
GWB?! 532 NW_UP Tactiek c
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Sawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 0:1

6e minuut.
Szpiech geeft een hoge lob. Inworp. Greavu met de inworp. Arad probeert de bal met de borst te controleren. Arad geeft een lange en hoge pass. Sawicki bokst de bal weg.

16e minuut.
Szpiech geeft een hoge lob. Kalusche rent richting de bal. Jordáki onderschept slim de pass. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. Fracchiolla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal zonder na te denken. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro onderschept slim de pass. Eiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Greavu passt de bal in één keer door. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu geeft de bal voor. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lambra onderschept slim de pass. Lambra geeft een lange en hoge pass. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu rent richting de bal. Manoliu passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Krykwiński geeft de bal voor. Lambra heeft problemen om de bal te vangen. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel. Fracchiolla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 1:1

37e minuut.
Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel met een sublieme pass. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiro schiet op doel. Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 1:2

39e minuut.
Ruano met een sublieme pass. Baranowski speelt de bal door. Manoliu met een sublieme pass. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 61%, kivano 39%.
Universitatea 1919 Cluj - kivano 1:2

48e minuut.
Ruano passt de bal in één keer door. Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea speelt de bal door. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Buitenspel voor Lewandowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciuchină maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap. Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 1:3

64e minuut.
Krykwiński is nu in balbezit. Ţicleanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moldovan. Moldovan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sawicki trapt de bal weg van het doel. Sánchez Sánchez kopt de bal weg. Sawicki heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 1:4

67e minuut.
Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruano met een sublieme pass. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 2:4

75e minuut.
Ruano is nu in balbezit. Ruano geeft de bal voor. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 3:4

81e minuut.
Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft een hoge lob. Greavu speelt de bal door. Ţicleanu kan de bal niet met de borst controleren. Ţicleanu schiet op doel. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Manoliu passt de bal in één keer door. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - kivano 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 35%, kivano 65%.
Universitatea 1919 Cluj - kivano 3:5