Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MELİKŞAH Kastamonu FK
dombıra 3 Tactiek 4-1-4-1
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Labbé is nu in balbezit. Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Labbé speelt de bal door. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Limin passt de bal in één keer door. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vojnarovski de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardmore verovert de bal door een tackle van achteren. Beardmore geeft de bal voor. Murańka rent richting de bal. Murańka draait met de bal, schiet en ... Gäbelein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vojnarovski passt de bal met de wreef. Limin bereikt de bal nog maar net als eerste. Limin passt de bal in één keer door. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Vargas Pellota de bal. Vargas Pellota speelt de bal door. Karantinos speelt de bal door. Klungelig pakt Vojnarovski de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal in één keer door. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Beardmore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Thông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Vojnarovski passt de bal met de wreef. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé passt de bal met de wreef. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Vojnarovski rent richting de bal. Göçebe is nu in balbezit. Vojnarovski onderschept slim de pass. Vojnarovski schiet op doel. Minh Thông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vargas Pellota speelt de bal door. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... Minh Thông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Çöğürlü is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Kastamonu FK 0:1

45e minuut.
Mojon speelt de bal door. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Çimdik probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Kastamonu FK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MELİKŞAH 81%, Kastamonu FK 19%.
MELİKŞAH - Kastamonu FK 0:2

46e minuut.
Ricci rent richting de bal. Ricci geeft de bal voor. Çöğürlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Labbé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voichin. Labbé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özdemir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Limin de bal. Limin passt de bal met de wreef. Göçebe rent richting de bal. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Minh Thông trapt de bal weg van het doel. Labbé kopt de bal weg. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Kastamonu FK 0:3

57e minuut.
Limin passt de bal in één keer door. Mojon probeert naar een medespeler te passen. Labbé met een sublieme pass. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mojon met een sublieme pass. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Ağrıyan de bal. Limin bereikt de bal nog maar net als eerste. Limin passt de bal met de wreef. Karantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Limin rent richting de bal. Limin geeft een hoge lob. Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Minh Thông geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labbé met een snelle inworp. Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Savran geeft een hoge lob. Mojon kopt de bal weg. Ağrıyan heeft problemen om de bal te vangen. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Minh Thông trapt de bal weg van het doel. Mojon kopt de bal weg. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MELİKŞAH 81%, Kastamonu FK 19%.
MELİKŞAH - Kastamonu FK 0:3