Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Baník Nadlice FC Považská Bystrica
Normal Tactiek jp
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Frajkor de bal onder controle te krijgen. Draho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frajkor. Frajkor krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Tokár heeft problemen om de bal te vangen. Tokár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uhlárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhlárik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Janík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parsys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schieppati is nu in balbezit. Schieppati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sikorský is nu in balbezit. Simone is nu in balbezit. Simone passt de bal in één keer door. Buttazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Schieppati passt de bal zonder na te denken. Buttazzo rent richting de bal. Grach rent richting de bal. Lommer rent richting de bal. Lommer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baník Nadlice - FC Považská Bystrica 0:1

35e minuut.
Sholz is nu in balbezit. Simone geeft een lange en hoge pass. Sholz probeert de bal aan de voet te houden. Buttazzo rent richting de bal. Buttazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Buttazzo rent richting de bal. Rúra verovert de bal door een tackle van achteren. Lommer verovert de bal door een tackle van achteren. Lommer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baník Nadlice - FC Považská Bystrica 0:2

40e minuut.
Lazarčík neemt vlug de vrije trap. Draho kopt de bal weg. Buttazzo is nu in balbezit. Grach rent richting de bal. Grach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Tokár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lommer rent richting de bal. Lommer passt de bal zonder na te denken. Buttazzo is nu in balbezit. Buttazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Simone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simone geeft een lange en hoge pass. Daar is Ježil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grach rent richting de bal. Grach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baník Nadlice 63%, FC Považská Bystrica 37%.
FK Baník Nadlice - FC Považská Bystrica 0:2

49e minuut.
Remko speelt de bal door. Karbačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbačinský met een sublieme pass. Uhlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Frajkor is nu in balbezit. Draho onderschept slim de pass. Draho probeert naar een medespeler te passen. Buttazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazzo draait met de bal, schiet en ... Lazarčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Lazarčík trapt de bal weg. Tokár kopt de bal weg. Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor schiet op doel. Durec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lazarčík trapt de bal weg. Uhlárik kopt de bal weg. Contardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor onderschept slim de pass. Frajkor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Sikorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikorský geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Contardi de bal onder controle te krijgen. Karbačinský is nu in balbezit. Karbačinský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Simone speelt de bal door. Lommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lommer met een sublieme pass. Grach is nu in balbezit. Grach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lefkowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grach komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Grach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grach passt de bal zonder na te denken. Buttazzo is nu in balbezit. Buttazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baník Nadlice - FC Považská Bystrica 0:3

88e minuut.
Schieppati kopt de bal weg. Simone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baník Nadlice 65%, FC Považská Bystrica 35%.
FK Baník Nadlice - FC Považská Bystrica 0:3