Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya KARAHİSAR FC
Saruhan Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 36
solide Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Ubilla is nu in balbezit. Ubilla geeft een hoge lob. Dică rent richting de bal. Dică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla passt de bal met de wreef. Dică rent richting de bal. Dică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - KARAHİSAR FC 0:1

18e minuut.
Wagemakers is nu in balbezit. Pascuccio onderschept slim de pass. Pascuccio passt de bal zonder na te denken. Ubilla rent richting de bal. Ubilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oltean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xingchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosun rent richting de bal. Tosun geeft de bal voor. Vasenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ortéga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pascuccio passt de bal zonder na te denken. Mergelkoch is nu in balbezit. Dică onderschept slim de pass. Dică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ortéga de bal onder controle te krijgen. Vasenin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pereda passt de bal in één keer door. Ubilla rent richting de bal. Ubilla met een sublieme pass. Dică is nu in balbezit. Dică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - KARAHİSAR FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 66%, KARAHİSAR FC 34%.
Ronya - KARAHİSAR FC 0:2

47e minuut.
Daar is Ubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda rent richting de bal. Pereda met een sublieme pass. Dică is nu in balbezit. Dică draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Farkas passt de bal in één keer door. Coşkun probeert naar een medespeler te passen. Wagemakers rent richting de bal. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun haalt uit met een fantastische trap. Larosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - KARAHİSAR FC 1:2

54e minuut.
Farkas probeert naar een medespeler te passen. Jakobia is nu in balbezit. Tosun begaat een overtreding. Tosun krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dică schiet op doel. Mergelkoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adveren probeert naar een medespeler te passen. Dică is nu in balbezit. Dică draait met de bal, schiet en ... Vasenin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - KARAHİSAR FC 1:3

66e minuut.
Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren verovert de bal door een tackle van achteren. Adveren speelt de bal door. Dică is nu in balbezit. Dică schiet op doel. Vasenin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren passt de bal zonder na te denken. Ubilla met een sublieme pass. Daar is Dică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dică passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pascuccio speelt de bal door. Ubilla is nu in balbezit. Ubilla met een sublieme pass. Dică rent richting de bal. Dică draait met de bal, schiet en ... Vasenin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Vasenin trapt de bal weg van het doel. Pascuccio kopt de bal weg. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xingchen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yonghua de bal. Yonghua speelt de bal door. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers haalt uit met een fantastische trap. Larosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 62%, KARAHİSAR FC 38%.
Ronya - KARAHİSAR FC 1:3