Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vandetta clang Salem Town
Normal Tactiek Operation
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Oberst is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett geeft een lange en hoge pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kurzak passt de bal zonder na te denken. Williams rent richting de bal. Bănescu onderschept slim de pass. Bănescu schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:1

5e minuut.
Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner is nu in balbezit. Popescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Popescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Oberst verovert de bal door een tackle van achteren. Oberst speelt de bal door. Kurzak met een sublieme pass. Rumun is nu in balbezit. Rumun geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gardner speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Brown de bal onder controle te krijgen. Tenkhoff is nu in balbezit. Tenkhoff geeft een hoge lob. Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:2

14e minuut.
Euell met een sublieme pass. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown met een sublieme pass. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Simpson trapt de bal weg van het doel. Tenkhoff speelt de bal door. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:3

25e minuut.
Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubattino verovert de bal door een tackle van achteren. Rubattino speelt de bal door. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Goodison trapt de bal weg van het doel. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak speelt de bal door. Bănescu rent richting de bal. Bănescu schiet op doel. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kurzak passt de bal zonder na te denken. Daar is Gualdana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdana geeft de bal voor. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gardner rent richting de bal. Gardner geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Gardner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brown heeft problemen om de bal te vangen. Tenkhoff rent richting de bal. Tenkhoff passt de bal met de wreef. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:4

42e minuut.
Rumun geeft de bal voor. Goodison kopt de bal weg. Hall rent richting de bal. Bănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kurzak onderschept slim de pass. Kurzak met een sublieme pass. Tenkhoff met een sublieme pass. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vandetta clang 90%, Salem Town 10%.
vandetta clang - Salem Town 0:5

51e minuut.
Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenkhoff probeert naar een medespeler te passen. Oberst speelt de bal door. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:6

56e minuut.
Rumun met een sublieme pass. Gualdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdana geeft de bal voor. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Guilmot bokst de bal weg.

57e minuut.
Kurzak passt de bal in één keer door. Daar is Oberst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberst probeert naar een medespeler te passen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gualdana kopt de bal weg. Rumun is nu in balbezit. Rumun probeert naar een medespeler te passen. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tenkhoff passt de bal zonder na te denken. Oberst rent richting de bal. Oberst passt de bal zonder na te denken. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:7

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Williams de bal onder controle te krijgen. Tenkhoff is nu in balbezit. Tenkhoff passt de bal met de wreef. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rumun is nu in balbezit. Rumun passt de bal zonder na te denken. Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:8

70e minuut.
Kurzak is nu in balbezit. Kurzak geeft de bal voor. Euell kopt de bal weg. Bănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tenkhoff geeft een hoge lob. Simpson speelt de bal door. Oberst kopt de bal weg. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rumun met de inworp. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak geeft de bal voor. Bănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Tenkhoff met een sublieme pass. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak passt de bal met de wreef. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:9

83e minuut.
Tenkhoff passt de bal zonder na te denken. Rumun rent richting de bal. Rumun probeert naar een medespeler te passen. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vandetta clang - Salem Town 0:10

89e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Tenkhoff rent richting de bal. Tenkhoff geeft de bal voor. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vandetta clang 84%, Salem Town 16%.
vandetta clang - Salem Town 0:10