Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC Heroes 3
Kiełbasa new Tactiek 442 na PP
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcourt is nu in balbezit. Cieciula onderschept slim de pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Iglesias met een sublieme pass. Klungelig pakt Cieciula de bal. Delcourt onderschept slim de pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - Heroes 3 0:1

18e minuut.
Konstantinović rent richting de bal. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Delcourt ... Strafschop! Delcourt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Iglesias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iglesias zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - Heroes 3 0:2

25e minuut.
Kwaśniewski geeft een hoge lob. Stoyanov is nu in balbezit. Stoyanov geeft een hoge lob. Cieciula kopt de bal weg. Iglesias is nu in balbezit. Enginar bokst de bal weg. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Mælen rent richting de bal. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle begaat een overtreding. Simion moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Simion kan niet meer verder spelen. Jaun komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Cieciula kopt de bal weg. Krzyżaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias controleert de bal met de borst. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - Heroes 3 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 58%, Heroes 3 42%.
Drink Team FC - Heroes 3 0:3

53e minuut.
Lassalle passt de bal in één keer door. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - Heroes 3 0:4

54e minuut.
Iglesias onderschept slim de pass. Barışkan verovert de bal door een tackle van achteren. Barışkan speelt de bal door. Weissenberger rent richting de bal. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Krzyżaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle passt de bal zonder na te denken. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tzortzoglou speelt de bal door. Bogado is nu in balbezit. Bogado met een sublieme pass. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Jaun met een sublieme pass. Klungelig pakt Noronha de bal. Met opzet legt Weissenberger zijn tegenspeler op de grond. Weissenberger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Konstantinović de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tzortzoglou zal de hoekschop nemen. Iglesias springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cieciula rent richting de bal. Krzyżaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle met een sublieme pass. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bogado rent richting de bal. Bogado passt de bal zonder na te denken. Cieciula is nu in balbezit. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias schiet op doel. Enginar bokst de bal weg.

69e minuut.
Cieciula probeert naar een medespeler te passen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou met een sublieme pass. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mælen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mælen schiet op doel. Kápička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - Heroes 3 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 56%, Heroes 3 44%.
Drink Team FC - Heroes 3 1:4