Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bvb64 Stopeczki
Normal Tactiek 4-2-3-1
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 55.7
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Mocanu geeft een lange en hoge pass. Drougas controleert de bal met de borst. Atun rent richting de bal. Atun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cios trapt de bal weg van het doel. Mocanu kopt de bal weg. Koszut controleert de bal met de borst. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
García met de inworp. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun geeft de bal voor. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Biniaś kopt de bal weg. Kwiatkowski speelt de bal door. Coudray rent richting de bal. Coudray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mocanu speelt de bal door. Csordás met een sublieme pass. Atun rent richting de bal. Atun haalt uit met een fantastische trap. Skorulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:1

10e minuut.
Swoboda speelt de bal door. Obszański is nu in balbezit. Obszański passt de bal zonder na te denken. Podbipięta probeert de bal aan de voet te houden. Coudray is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Cios trapt de bal weg van het doel. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu passt de bal met de wreef. Drougas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:2

16e minuut.
Skorulski trapt de bal weg van het doel. Csordás met een sublieme pass. Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:3

19e minuut.
Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray passt de bal in één keer door. Daar is Atun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:4

19e minuut.
Obszański speelt de bal door. Daar is Swoboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atun rent richting de bal. Atun draait met de bal, schiet en ... Skorulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atun neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:5

21e minuut.
Klungelig pakt Swoboda de bal. Drougas verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drougas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drougas kan niet meer verder spelen. Kuśmierski komt het veld opgelopen. Csordás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:6

23e minuut.
Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański onderschept slim de pass. Kwiatkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Coudray de bal. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Skorulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Porco geeft de bal voor. Koszut kopt de bal weg. Csordás speelt de bal door. Atun is nu in balbezit. Atun schiet op doel. Skorulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Atun rent richting de bal. Atun passt de bal met de wreef. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski schiet op doel. Skorulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:7

34e minuut.
Kwiatkowski geeft de bal voor. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun draait met de bal, schiet en ... Skorulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:8

36e minuut.
Csordás passt de bal met de wreef. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray rent richting de bal. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Obszański kopt de bal weg. Inworp. Porco met de inworp. Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Csordás geeft de bal voor. Skorulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Csordás geeft een lange en hoge pass. Coudray rent richting de bal. Coudray passt de bal in één keer door. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Coudray draait met de bal, schiet en ... Skorulski speelt de bal door. Csordás kopt de bal weg. Atun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atun draait met de bal, schiet en ... Skorulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bvb64 91%, Stopeczki 9%.
bvb64 - Stopeczki 0:8

47e minuut.
Csordás onderschept slim de pass. Csordás geeft de bal voor. Kuśmierski kopt de bal weg. Coudray is nu in balbezit. Coudray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Coudray is nu in balbezit. Coudray geeft de bal voor. Daar is Kalita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atun rent richting de bal. Atun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Koszut met een sublieme pass. Atun rent richting de bal. Atun met een sublieme pass. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:9

54e minuut.
Kuśmierski rent richting de bal. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Csordás passt de bal zonder na te denken. Atun rent richting de bal. Koszut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszut krijgt een gele kaart. Atun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuśmierski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Skorulski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atun is nu in balbezit. Atun schiet op doel. Skorulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:10

60e minuut.
Porco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Csordás passt de bal met de wreef. Atun rent richting de bal. Atun passt de bal in één keer door. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Csordás kopt de bal weg. Atun probeert de bal aan de voet te houden. Kwiatkowski met een sublieme pass. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Atun rent richting de bal. Atun passt de bal in één keer door. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:11

68e minuut.
Obszański met een sublieme pass. Swoboda met een sublieme pass. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun verovert de bal door een tackle van achteren. Atun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu speelt de bal door. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Csordás passt de bal met de wreef. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal met de wreef. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kuśmierski schiet op doel. Skorulski met een sublieme pass. Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Atun is nu in balbezit. Atun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Podbipięta is nu in balbezit. Kwiatkowski onderschept slim de pass. Kwiatkowski met een sublieme pass. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cios geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coudray met een snelle inworp. Kuśmierski controleert de bal met de borst. Kuśmierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Csordás geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Coudray rent richting de bal. Coudray schiet op doel. Skorulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bvb64 - Stopeczki 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bvb64 90%, Stopeczki 10%.
bvb64 - Stopeczki 0:12