Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eulach CHROBRY_1946
V1 Tactiek S-Fl-L
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.5 gemiddelde waardering 55.3
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Vitale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets speelt de bal door. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:2

7e minuut.
Helbling bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbling geeft een lange en hoge pass. Vitale kopt de bal weg. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Imhasly de bal. Imhasly geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Silverhawk de bal onder controle te krijgen. Vitale geeft de bal voor. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis geeft een hoge lob. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets passt de bal in één keer door. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:4

17e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale geeft een hoge lob. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:5

20e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Imhasly heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:6

20e minuut.
Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Zitterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitterli passt de bal in één keer door. Lardi is nu in balbezit. Lardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bach met een sublieme pass. Busquets is nu in balbezit. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets geeft een hoge lob. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcodona bokst de bal weg. Bach rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Imhasly ... Strafschop! Imhasly krijgt een gele kaart. Bach raakt geblesseerd tijdens het duel. Abächerli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pink is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rouvenaz speelt de bal door. Vitale geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:7

30e minuut.
Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Imhasly kopt de bal weg. Vitale rent richting de bal. Vitale geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:8

33e minuut.
Bach kopt de bal weg. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli geeft een lange en hoge pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:9

35e minuut.
Jordi passt de bal met de wreef. Pink geeft een lange en hoge pass. Vitale kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. De bal raakt de paal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mauron heeft problemen om de bal te vangen. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:10

38e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imhasly. Abächerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitale met een snel genomen vrije trap. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:11

41e minuut.
Pini onderschept slim de pass. Pini met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:12

43e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Abächerli speelt de bal door. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 77%, CHROBRY_1946 23%.
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:13

48e minuut.
Pink geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herzig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitale geeft een hoge lob. Abächerli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Abächerli kopt de bal weg. Imhasly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bach. Bach krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal zonder na te denken. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Bach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:14

55e minuut.
Rouvenaz met een snelle inworp. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft een lange en hoge pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Zitterli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kounadis probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bach de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bach geeft de bal voor. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:15

61e minuut.
Vitale probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:16

64e minuut.
Doppler passt de bal met de wreef. Young geeft een lange en hoge pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:17

70e minuut.
Doppler passt de bal met de wreef. Jordi speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:18

78e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bach de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:19

80e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Pink probeert de bal aan de voet te houden. Bach geeft een lange en hoge pass. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Imhasly is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marcodona bokst de bal weg.

85e minuut.
Vitale is nu in balbezit. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een hoge lob. Bach kopt de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:20

89e minuut.
Abächerli passt de bal met de wreef. Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 68%, CHROBRY_1946 32%.
FC Eulach - CHROBRY_1946 0:21