Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-30 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Colombia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Colombia Paraguay
PARA Tactiek PY-D-MD-2A
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
73.6 gemiddelde waardering 66.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino passt de bal in één keer door. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Grajales onderschept slim de pass. Stroessner verovert de bal door een tackle van achteren. Stroessner geeft een lange en hoge pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Barajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stroessner rent richting de bal. Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Ortegón schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 1:0

20e minuut.
Aquino passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natouri. Natouri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Toche kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza geeft de bal voor. Ortegón rent richting de bal. Ortegón schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toche rent richting de bal. Toche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 2:0

27e minuut.
Vergara geeft een hoge lob. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros geeft een hoge lob. Ortegón rent richting de bal. Ortegón schiet op doel. Araujo bokst de bal weg.

34e minuut.
Vergara speelt de bal door. Grajales is nu in balbezit. Grajales geeft een hoge lob. Ortegón is nu in balbezit. Ortegón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Toche rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carranza zal de hoekschop nemen. Ortegón maakt een snoekduik en kopt de bal. Araujo bokst de bal weg.

42e minuut.
Grajales rent richting de bal. Ovelar begaat een overtreding. Grajales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grajales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Barajas probeert de bal met de borst te controleren. Ovelar speelt de bal door. Kiese rent richting de bal. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 36%, Paraguay 64%.
Colombia - Paraguay 2:1

46e minuut.
Romero komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal in één keer door. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 3:1

52e minuut.
Grajales speelt de bal door. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón passt de bal met de wreef. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ovelar passt de bal zonder na te denken. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jaramillo Arango ... Strafschop! Jaramillo Arango krijgt een gele kaart. Kiese raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto komt het veld opgelopen. Solís komt het veld opgelopen. Kiese neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís geeft de bal voor. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. Kiese maakt een snoekduik en kopt de bal. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes komt het veld opgelopen. Ballesteros komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wasmosy passt de bal zonder na te denken. Carranza geeft een hoge lob. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... Araujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 4:1

82e minuut.
Paredes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tarazona komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri geeft de bal voor. Ballesteros kopt de bal weg. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel. Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto geeft de bal voor. Toche krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Paraguay 5:1

88e minuut.
Araujo speelt de bal door. Ovelar kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Paredes draait met de bal, schiet en ... Naranjo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 34%, Paraguay 66%.
Colombia - Paraguay 5:1