Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-30 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tūnis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Tūnis Daehan Minguk
532 Tactiek WhatDidYouPlay
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Park-Yang is nu in balbezit. Park-Yang passt de bal met de wreef. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Julousuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kwoon-Hyu geeft een lange en hoge pass. Ben Kheder kopt de bal weg. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Julousuni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:1

14e minuut.
Gokhan is nu in balbezit. Kwoon-Hyu onderschept slim de pass. Kwoon-Hyu geeft de bal voor. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Julousuni bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yang-Bum neemt de hoekschop. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Park-Yang kopt de bal weg. Chan-Lee is nu in balbezit. Thabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan-Lee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Gokhan is nu in balbezit. Gokhan passt de bal zonder na te denken. Thabet geeft een lange en hoge pass. Abdelfattah heeft problemen om de bal te vangen. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kwoon-Hyu met een sublieme pass. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang passt de bal zonder na te denken. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jemaâ de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Julousuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 61%, Daehan Minguk 39%.
Tūnis - Daehan Minguk 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Yang-Bum de bal. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying schiet op doel. Julousuni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Daehan Minguk 0:3

53e minuut.
Hwan-Ying kopt de bal weg. Ben Kheder heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Bum geeft een hoge lob. Chan-Lee maakt een snoekduik en kopt de bal. Julousuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Jemaâ geeft een hoge lob. Hwan-Ying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Park-Yang kopt de bal weg. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selmi komt het veld opgelopen. Ling-Park komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jemaâ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Yang met een snelle inworp. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Julousuni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Kwoo komt het veld opgelopen. Won-Li komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Park-Yang speelt de bal door. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo speelt de bal door. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Won-Byung rent richting de bal. Won-Byung geeft een hoge lob. Inworp. Melli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibrezieni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Ben Kheder de bal. Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum speelt de bal door. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jemaâ bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemaâ geeft een hoge lob. Ibrezieni kopt de bal weg. Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 56%, Daehan Minguk 44%.
Tūnis - Daehan Minguk 0:3