Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj FC Farul Constanta
GWB?! 532 CUP Tactiek win T
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.5 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Quindós passt de bal zonder na te denken. Bronskowski geeft de bal voor. Daar is Qurbanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós is nu in balbezit. Quindós draait met de bal, schiet en ... Sawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Floriani controleert de bal met de borst. Floriani geeft een hoge lob. Franco kopt de bal weg. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Qurbanlı springt en kopt de bal. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Floriani is nu in balbezit. Sirakov rent richting de bal. Floriani onderschept slim de pass. Floriani geeft een hoge lob. Quindós krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 0:1

7e minuut.
Kyritsis met een sublieme pass. Fillol is nu in balbezit. Fillol passt de bal in één keer door. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Floriani passt de bal in één keer door. Daar is Bonovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonovas speelt de bal door. Quindós is nu in balbezit. Quindós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nygård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganzoni rent richting de bal. Ganzoni passt de bal in één keer door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bonovas speelt de bal door. Quindós rent richting de bal. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı schiet op doel. Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Floriani passt de bal zonder na te denken. Fillol rent richting de bal. Fillol geeft de bal voor. Quindós maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 0:2

31e minuut.
Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis onderschept slim de pass. Kyritsis geeft de bal voor. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Lilić de bal. Metea is nu in balbezit. Quindós verovert de bal door een tackle van achteren. Quindós haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Bonovas speelt de bal door. Metea rent richting de bal. Quindós verovert de bal door een tackle van achteren. Quindós haalt uit met een fantastische trap. Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 0:4

37e minuut.
Qurbanlı onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzanka. Qurbanlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floriani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 0:5

40e minuut.
Floriani speelt de bal door. Fillol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganzoni. Ganzoni krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hyjek met een snelle inworp. Sirakov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sirakov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bächler springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Putík rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:5

44e minuut.
Fillol is nu in balbezit. Fillol geeft een lange en hoge pass. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ... Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:6

45e minuut.
Metea probeert naar een medespeler te passen. Fillol is nu in balbezit. Fillol geeft een lange en hoge pass. Quindós springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 70%, FC Farul Constanta 30%.
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:7

47e minuut.
Bezmolov verovert de bal door een tackle van achteren. Floriani probeert naar een medespeler te passen. Kyritsis speelt de bal door. Bonovas is nu in balbezit. Bonovas haalt uit met een fantastische trap. Sawicki bokst de bal weg.

55e minuut.
Fillol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillol passt de bal met de wreef. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas draait met de bal, schiet en ... Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:8

76e minuut.
Floriani onderschept slim de pass. Floriani geeft de bal voor. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap. Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 49%, FC Farul Constanta 51%.
Universitatea 1919 Cluj - FC Farul Constanta 1:9