Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Friburgo C.A.Misol
4-3-2-1 Tactiek MK3
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.3 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Ritschel verovert de bal door een tackle van achteren. Ritschel geeft een lange en hoge pass. Buonadonna rent richting de bal. Eesik onderschept slim de pass. Eesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zielnik met de inworp. Obrochta rent richting de bal. Obrochta speelt de bal door. Sedrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedrani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Korsak met een sublieme pass. Rembacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sedrani. Sedrani krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Izdebski is nu in balbezit. Izdebski geeft de bal voor. Ponte is nu in balbezit. Ponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - C.A.Misol 0:1

35e minuut.
Dębiński probeert naar een medespeler te passen. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski passt de bal met de wreef. Ponte rent richting de bal. Ponte draait met de bal, schiet en ... Prii bokst de bal weg.

38e minuut.
Ławnicak geeft een lange en hoge pass. Izdebski rent richting de bal. Izdebski passt de bal in één keer door. Ponte heeft problemen om de bal te vangen. Ponte haalt uit met een fantastische trap. Prii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Korsak probeert naar een medespeler te passen. Rembacz rent richting de bal. Rembacz passt de bal in één keer door. Eesik is nu in balbezit. Eesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 56%, C.A.Misol 44%.
SC Friburgo - C.A.Misol 0:1

52e minuut.
Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Zielnik rent richting de bal. Zielnik probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Boscán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Ascosi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ilică geeft de bal voor. Eesik rent richting de bal. Ascosi rent richting de bal. Ascosi haalt uit met een fantastische trap. Prii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - C.A.Misol 0:2

72e minuut.
Inworp. Mančauskas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwarc is nu in balbezit. Ascosi onderschept slim de pass. Ascosi draait met de bal, schiet en ... Prii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančauskas met een sublieme pass. Sedrani rent richting de bal. Sedrani geeft de bal voor. Mančauskas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ritschel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančauskas haalt uit met een fantastische trap. Zygmuntowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Čajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Eesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eesik haalt uit met een fantastische trap. Prii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 54%, C.A.Misol 46%.
SC Friburgo - C.A.Misol 0:2