Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Shqipëria
WhatDidYouPlay Tactiek 433alb
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 67.4
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Elezi rent richting de bal. Elezi geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Hyu kopt de bal weg. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Park-Yang passt de bal in één keer door. Hyka rent richting de bal. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Shqipëria 1:0

11e minuut.
Stefa geeft een hoge lob. Won-Byung heeft problemen om de bal te vangen. Aqifi is nu in balbezit. Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Stefa is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stefa rent richting de bal. Stefa schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Won-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj onderschept slim de pass. Ahmetaj passt de bal zonder na te denken. Aqifi rent richting de bal. Aqifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Shqipëria 1:1

26e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Batusha de bal. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Elezi passt de bal in één keer door. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi geeft een lange en hoge pass. Stefa rent richting de bal. Stefa draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Shqipëria 1:2

34e minuut.
Stefa is nu in balbezit. Park-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Yang passt de bal in één keer door. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal in één keer door. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li schiet op doel. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Shqipëria 2:2

42e minuut.
Son-Li is nu in balbezit. Elezi verovert de bal door een tackle van achteren. Elezi passt de bal in één keer door. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kwoon-Hyu probeert naar een medespeler te passen. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park passt de bal in één keer door. Park-Yang is nu in balbezit. Park-Yang schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 52%, Shqipëria 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - Shqipëria 2:2

48e minuut.
Aqifi probeert naar een medespeler te passen. Stefa rent richting de bal. Stefa passt de bal zonder na te denken. Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keçi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Park-Yang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ling-Park komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kwoon-Hyu probeert naar een medespeler te passen. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum passt de bal in één keer door. Lee-Park geeft een hoge lob. Yang-Li maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Shqipëria 3:2

63e minuut.
Hyka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Li zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Yang-Bum krijgt zijn hoofd ertegen. Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Matmuja komt het veld opgelopen. Hamiti komt het veld opgelopen. Haxhia komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Papuçiu geeft een hoge lob. Son-Li probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matmuja is nu in balbezit. Matmuja haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Shqipëria 3:3

76e minuut.
Matmuja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Won-Li komt het veld opgelopen. Ling-Bum komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Papuçiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Shqipëria 4:3

80e minuut.
Ling-Park is nu in balbezit. Batusha begaat een overtreding. Ling-Park is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yang-Li neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Batusha probeert de bal aan de voet te houden. Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park geeft de bal voor. Klungelig pakt Hwan-Ying de bal. Hwan-Ying schiet op doel. Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 41%, Shqipëria 59%.
Daehan Minguk - Shqipëria 4:3